Aparcacotxes Categories: cotxes

Aparcacotxes

Hi ha hagut una fantàstica estrena en el cine i tu eres l'apacarcacotxes, la misió del qual és molt difícil ja que has d'aparcar un montó de cotxes abans que se t'acabe el temps. Cada vegada que aparques be un cotxe et donaràn vint euros però quan et xoques et descomptar cinc. Pots triar entre quatre personatges distints. Es maneja amb els cursors.rn

Jugar a Aparcacotxes

Bike Racer Categories: motos

Bike Racer

Estas muntat en una moto futurista mirant d'escapar de la policía. Haurás d'arribar al teu destí amb els màxims punts possibles i sense que se t'esgoten les vides. Es maneja amb les fletxes i amb l'espai bota.

Jugar a Bike Racer

El dessertor Categories: cotxes

El dessertor

Joc Espanyol en el que has d'atropellar als soldats que s'han donat a la fuga, però també has de parar atenció als obstàcles que hi ha enmig del camí. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a El dessertor

Tennis Car Categories: cotxes

Tennis Car

Estas en un torneig futurista i muntat en un cotxe que ha de donar-li a un disc per a intentar ficar-li gol al teu adversari. Es maneja amb les fletxes.rn

Jugar a Tennis Car

Car Tunning Categories: cotxes

Car Tunning

T'han demanat que berganteges un d'estos nou cotxes i han de quedar el millor possible.

Jugar a Car Tunning

Pedestrian Killer Categories: cotxes

Pedestrian Killer

Joc sàdic en que has d'atropellar el màximo nombre de vianants fins que s'esgote el temps. Es maneja per mitjà de les fletxes.

Jugar a Pedestrian Killer

Mario Extreme Kart Categories: cotxes

Mario Extreme Kart

Joc prou divertit en què pots ser Mario o Luigi i has de fer la màxima puntuació atropellant els teus enemics, que segons qui siguen et donaràn unes coses o altres. Es maneja amb els cursors i amb A acceleres.

Jugar a Mario Extreme Kart

Crew Members Categories: cotxes

Crew Members

Joc en què has d'anar arreplegant a cinc membres del crew amb el teu cotxe taronja, en el menor temps possible, el problema és que és molt fàcil xocar-te. Es maneja per mitjà dels cursors i amb l'espai frenes.

Jugar a Crew Members

1 ... 5 6 7 8 910 11 12 13 ... 17