Jocs d'esports

Tenim 6 jocs d'esports gratis

Keepy Ups Categories: esports

Keepy Ups

Joc de futbol a dins d'una oficina on tens que donar-li tocs a la pilota i que no toqui a terra. Tens que aconseguir que la pilota doni a unes monedes. Fes servir les tecles R, F i V, aixi com els cursors del teclat per controlar el jugador i la pilota. Hi ha un moment on pots xutar amb la barra d'espai la pilota, i mirar de fer gol dins d'una habitació.

Jugar a Keepy Ups

Curveball Categories: esports

Curveball

Joc de ping pong futurista en 3D. Has de mirar de donar a la pilota i que el jugador contrari no li doni. Lo destacat del joc es que pots donarli a la pilota un efecte que la faci moures en corba. Fes servir el ratolí per moure la pala. Cada cop el nivell es més difícil i has de tenir més habilitat. Ja hem diràs fins a quin nivell arribes...

Jugar a Curveball

Extreme Minigolf Categories: esports

Extreme Minigolf

Joc de minigolf. Tens que donarli tocs a la pilota de golf per aconseguir que entri al forat. El joc consisteix en fer tots els forats en el mínim te tocs possibles. Trobaràs molts obstacles, fletxes que faràn retrocedir la pilota o que aquesta agafi velocitat, aixó com cantonades i camins estrets. Vigila no caigui a l'aigua. Fes servir el ratolí.

Jugar a Extreme Minigolf

Bitlles Flash Categories: esports

Bitlles Flash

Joc de bitlles en flash. Escull una bola de bitlles. Hi han de diferents colors i de pes, tria la que més t'agradi. Col.locala on volguis i fes click amb el ratolí un cop, i un altre per seleccionar l'efecte de la bola. Ja saps, com tot joc de bitlles, tens que anar tirant la bola i mirant de tirar a terra les bitlles. Si cauen totes, felicitats, has fet strike.

Jugar a Bitlles Flash

Esquiar a Andorra Categories: esports

Esquiar a Andorra

Eres un esquiador y participas en un campeonato de 'Esquís'. Tu objetivo es deslizarte desde la cumbre de una montaña hasta la parte inferior, sin chocar con los obstáculos o te harás daño.

Jugar a Esquiar a Andorra

Tocs de pilota Categories: esports

Tocs de pilota

Joc de fútbol on tens que donar-li tocs a una pilota de fútbol i mirar de que no toqui a terra, com si fossis Ronaldinho. Pot rebotar amb les parets o els sostre, però fes tot el possible perque no caigui a terra. Jo he arribat fins a 33, demostra tu de qué ets capaç. Fes clicks amb el ratolí per xutar la pilota.

Jugar a Tocs de pilota