Jocs de cartes

Tenim 7 jocs de cartes gratis

Inuyasha Categories: cartes

Inuyasha

Joc de lluita amb cartes. Es un joc manga on pots escollir entre diferents lluitadors per combatre. El joc consisteix en escollir tres cartes, de moviment, atac, defensa i magia, per a mirar de guanyar al contrincant. Sembla difícil, però si et fas una bona estratégia, al final guanyaràs. Escull amb el ratolí les 3 cartes. Si no et funciona el joc pitja aquí.

Jugar a Inuyasha

Flashpoker Categories: cartes

Flashpoker

Joc de poker on les carts son tipu cómic. Es molt difícil conseguir una bona puntuació, així que millor no apostis masses diners. Pots apostar entre 1 i 5 dol.lars. Per a que una carta es quedi sobre la taula, pitja a sobre. Si posa "Hold" es que te la guardes. Si guanyes una, pots jugart-ho a doble o res. O fins i tot 4 cops més o res.

Jugar a Flashpoker

BlackJack Pays Categories: cartes

BlackJack Pays

Tens dos mil dol.lars per jugar. Pots escollir quan apostar, lo màxim son 200$ i lo mínim és 1 dol.lar. Et donen 2 cartes i has d'aconseguir aproparte a 21 o fer 21 però sense passarte. Si tens una K, Q o J amb un as, tens blackjack i guanyes, si la banca no te també un blackjack. Fes servir el ratolí. "Deal" vol dir "donam carta".

Jugar a BlackJack Pays

Lightning Categories: cartes

Lightning

Joc de cartes on tens que demostrar la teva velocitat de reacció. Has d'estar molt atent, ja que jugues contra l'ordinador. Tens que intentar quedarte sense cartes, posant les que tens en ordre correlatiu amb les que hi han en dos piles de cartes. Queda't sense cartes abans que el teu contrincant si vols guanyar el joc.

Jugar a Lightning

Kill Frog Blackjack Categories: cartes

Kill Frog Blackjack

Joc de blackjack on tens que mirar de que les teves cartes s'apropin a vintiú, pero sense passarte. Ves demanant carta mentres no arribis a 21, sense arriscar massa per no passarte. Es bastant complicat de guanyar. En aquest joc de carta, la baralla de cartes es molt divertida.

Jugar a Kill Frog Blackjack

High Hat Categories: cartes

High Hat

Estas aborrit una tarda a casa i decideixes quedar amb tres amics teus per jugar a un joc de cartes on has de demostrar que ets el millor. Per aconseguir-ho has de ser qui menys partides perdi, un màxim de tres. Tens que mirar de aconseguir la màxima puntuació de les teves cartes del mateix tipus.

Jugar a High Hat

Flash Poker Categories: cartes

Flash Poker

Joc de poker molt sencill, solitari. Començes amb 99 fitxes i pitjant "change" pots apostar desde 1 fins a 5 fitxes. Depenent si tens parella, doble parella, trio, full, poker, repoker, color, escala o escala de color guanyes més o menys punts. Es un solitari per als amants dels jocs de cartes.

Jugar a Flash Poker