Parking Seat Categories: cotxes

Parking Seat

Aquest joc podria ser l'antesala de l'examen de conduir, quan el professor et diu que aparques. Hauràs d'aparcar el teu cotxe Seat Eivissa en els buits on se t'indique i en el menor temps possible però també has de parar atenció no danyes el cotxe. L'Eivissa es maneja amb els cursors.

Jugar a Parking Seat

Parking de Colors Categories: cotxes

Parking de Colors

Joc on deus demostrar que eres molt bo fent trencaclosques perquè l'objectiu d'aquest joc és aconseguir ordenar cada un dels cotxes en el pàrquing que li correspon segons el color del mateix. Els cotxes es manegen amb el botó esquerre del ratolí.

Jugar a Parking de Colors

Warp Forest Categories: cotxes

Warp Forest

Maneges un cotxe del futur amb uns canons incorporats per véncer tot tipus de perills. El teu objectiu és intentar agafar totes les claus i anar a la meta, per a matar els monstres has d'agafar les armes especials que cauen dels arbres quan els dispares. Es maneja amb les fletxes, amb l'A es dispara els arbres, amb la S els monstres i amb la D es posa recte el cotxe.

Jugar a Warp Forest

Turbo Racer Categories: cotxes

Turbo Racer

Joc d'una popular sèrie americana en què eres una xica, la protagonista, i has de passar-te els cinc circuits que hi ha abans que s'acabe el temps amb la màxima puntuació possible, per a això hauràs d'arreplegar els objectes que hi ha sobre la carretera. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Turbo Racer

Planet Racer Categories: cotxes

Planet Racer

Joc de carreres futuristes en el qual hauràs d'anar de planeta en planeta competint amb els teus adversaris. Abans de cada carrera has de negociar amb ells quant vos aposteu, pot ser el cotxe o diners que ho necessitaras per a viatjar i per a millorar el teu cotxe. Es maneja amb els cursors i amb l'espai ho utilitzes per al turbo.rn

Jugar a Planet Racer

Nitre Minis Categories: cotxes

Nitre Minis

Joc en què hauràs d'intentar fer el millor temps en un dels quatre circuits disponibles conduint un dels sis diferents minis que hi ha disponibles per a triar. El joc és prou senzill però al mateix temps és molt divertit. Es maneja amb les fletxes i per a tirar l'àcid nitrós usa la barra espaiadora.

Jugar a Nitre Minis

Salts Categories: motos

Salts

Joc en què has d'intentar aconseguir la màxima distància creuant el caputxíno de Roig a bord d'una moto típica de bots americans. Al botar has de calcular tot ja que és molt probable que sigues abduit per marcains. Es maneja només amb la fletxa de l'esquerra que servix per a accelerar i per a triar l'angle d'inclinació.rn

Jugar a Salts

Future Car Categories: cotxes

Future Car

Et trobes en el futur en una carrera que aparentment pareix normal però, quelcom a canviat els cotxes porten pistoles per a poder disparar i hauràs de quedar primer lluitant contra moltes barreres els cotxes i els tirs. El joc es maneja amb el ratolí, amb el botó esquerre acceleres, amb Control dispares les boles de plasma i els coets i amb Shift tires les mines.rn

Jugar a Future Car

1 ... 4 5 6 7 89 10 11 12 ... 17