Audi A4 Categories: cotxes

Audi A4

Eres un conductor d'Audi A4 i has d'anar superant els circuits amb rapidesa, ja que has d'arreplegar tots els diamants preciosos abans que se t'acabe el temps o perdràs. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Audi A4

Motorama Categories: motos

Motorama

Versió flaix del joc de motos Motorama. En el joc conduïxes una moto de cross per un paisatge muntanyós. Usa les tecles del cursor de dreta a esquerra per a inclinar la teua moto, la tecla de dalt per a accelerar i la tecla de control per a donar potència a la teua moto per a pujar les costes. Només té un nivell, si t'agraden els jocs de motos no esta mal.

Jugar a Motorama

Tetris Cars Categories: cotxes

Tetris Cars

Joc de cotxes tipus tetris, on hauràs d'ajudar als cotxes a arribar al seu garatge girant les peces de la carretera per a formar un circuit per on el cotxe puga passar. Una vegada ajudes a un cotxe a arribar a l'altre costat, les peces desapareixeran i apareixeran unes noves. És un puzle de cotxes molt entretingut.

Jugar a Tetris Cars

Stelios Categories: motos

Stelios

Joc de motos on has de botar un llac dalt d'una moto de trial. Arrossega la fletxa cap arrere amb el ratolí per agafar impuls suficient per a fer arribar la teua moto fins a l'altre costat. No et passes agafant força o et desequilibraràs i cauràs, ni et quedes curt. Tens vides infinites i 7 nivells de dificultat.rn

Jugar a Stelios

Obliterator Categories: cotxes

Obliterator

Conduïx el teu cotxe per una carretera infestada de mafiosos que intentaren impedir que arribes fins a la mansió de Satan. Arreplega ferramentes per a arreglar els teus xocs i intenta no empitjorar l'estat de la teua carrosseria esquivant els cotxes dels teus enemics. A cada nivell la dificultat serà major. Usa les tecles del cursor per a conduir el teu cotxe.

Jugar a Obliterator

Busca diamants Categories: cotxes

Busca diamants

Ets un explorador que va pel desert a la recerca de fer una fortuna trobant els diamants del faraó Ramon. Evita els buscadors de tressors furtius que et perseguiran per a robar-te el botí i fuig de les serps de cascavell. Usa les tecles del cursor per a manejar el teu jeep i vigila no xoques amb una duna o quelcom.

Jugar a Busca diamants

Campionat Motocross Categories: motos

Campionat Motocross

Joc de motocross on participes en un campionat de motocross amb la teua moto de cross. Posa't el mono, ajusta el teu casc, perquè els bots i les acrobàcies no falten en aquest joc. Polsa la barra espaiadora abans d'una rampa per a agafar impuls i usa les tecles D, F, G i H per a realitzar acrobàcies en l'aire amb la teua moto. Vigila no entropesses amb els obstacles, ja que et restarien temps.

Jugar a Campionat Motocross

Arreplega ferro Categories: cotxes

Arreplega ferro

Portes una grua que ha d'anar arreplegant tot el que és necessari per a la construcció dels camions de càrrega. Hauràs d'arreplegar bigues i tubs per a poder acabar l'obra, però sense emportar-te cap altre vehicule per equivocació dels diversos que circulen per la carretera: motos, cotxes, limusines, etc. Completa una obra per a passar de nivell. Si agafes un altre vehicle es retardara l'obra i necessitaràs arreplegar més material. Usa les tecles del cursor i la barra espaiadora.

Jugar a Arreplega ferro

1 ... 6 7 8 9 1011 12 13 14 ... 17