Jocs de motos

Tenim 36 jocs de motos gratis en total, i et mostrem del 1 al 8

Spirit Turbo Categories: motos

Spirit Turbo

Joc de motos en què el teu objectiu és anar guanyant carreres. La teua màxima puntuació dirà molt de tu ;) Vigila no tingues un accident amb les altres motos ni isques despedit de la pista. Usa les tecles del cursor per a girar, donar-li gas a la moto o per a xafar fre.

Jugar a Spirit Turbo

Gig Racer Categories: motos

Gig Racer

Formes part d'una banda de música i estàs en plena gira musical. El problema es que us han pispat tots els instruments. Hauràs d'anar darrera de la furgoneta del lladre amb la te va moto i anar recollint tot el que vagi tirant, perocompte! perque també tira caixes que et treuran punts de vida. La moto accelera sola i es condueix amb les fletxes.

Jugar a Gig Racer

Quad Racing Categories: motos

Quad Racing

Participes en un torneig de curses de quads. A cada carrera que fas, es van afegint més participants. El teu objectiu es quedar primer, però si quedes entre els 3 primers pases el circuit. Tens que anar en compte de no trencar el quad i no esgotar la benzina. El quad es condueix amb les fletxes.

Jugar a Quad Racing

Sunt Bike 04 Categories: motos

Sunt Bike 04

Ets un conductor de motos, pero la teva feina no es la de participar a una carrera, sino que el teu treball es saltar autobusos. Tens que saltar tots els autobusos que puguis i a mesura que van pasant els autobusos, tens que anar amb compte amb el salt i no estabellarte quan caiguis. La moto accelera amb la fletxa de la dreta i amb l'esquerra frenes.

Jugar a Sunt Bike 04

BMX Categories: motos

BMX

En aquest joc participes en un dels molts concursos BMX i tens que mirar de rn fer les millors piruetes per que et donin els màxims punts possibles. rn Amb la lletra F acceleres, amb la A frenes. Per cambiar de direcció fes rn servir les tecles de a dalt i a baix. Pots saltar amb la barra d'espai i per rn fer piruetes fes servir les tecles de esquerra i dreta, amb la lletra D i S.

Jugar a BMX

Turbo Spirit Categories: motos

Turbo Spirit

En aquest joc maneges una moto que va a velocitats impressionants, fins als 300 km/h. El teu objectiu és aconseguir les tres medalles, tens un munt d'escenaris diferents, però compte perquè la motoal anar molt de pressa és difícil de dominar en les corbes. S'accelera amb la fletxa de dalt i amb la d'esquerra i dreta es gira la moto.

Jugar a Turbo Spirit

Minimotos Categories: motos

Minimotos

En aquest joc controles una de les motos de moda, una minimoto. Has de demostrar que ets el més ràpid al llarg dels diferents circuits, al principi els teus contrincants són prou fàcils però més avant es va complicant la cosa. Amb la fletxa de dalt acceleres, amb la de baix frenes i amb la d'esquerra i dreta gires la moto.

Jugar a Minimotos

Trial Bike 2 Categories: motos

Trial Bike 2

Joc en què estan molt ben fets els gràfics, encara que és 2D, però la moto, la muntanya i el maneig de la mateixa estan molt ben aconseguits, l'única cosa roín és el fons. El teu objectiu és arribar abans a la meta per fer un bon temps i poder passar de nivell. Amb la fletxa de dalt acceleres i amb la de l'esquerra i dreta t'equilibraràs sobre la moto.

Jugar a Trial Bike 2

12 3 4 5