Jocs de naus

Tenim 4 jocs de naus gratis

Space Flight Categories: naus

Space Flight

Joc de l'espai on tens que conduir una nau en diferents nivells de 3 planetes. Fes servir les tecles del cursor per donar poténcia a la nau cap als costats o amunt i avall, fins arribar al punt d'aterratge. Si reculls animalets guanyaràs punts, però mira de no destrossar la nau ni quedarte sense benzina. Que la força t'acompanyi!

Jugar a Space Flight

Cubefield 3D Categories: naus

Cubefield 3D

Joc 3D de naus. Pilotes una nau entre cubs 3D. Fes servir els cursors del teclat (les fletxetes d'esquerra i dreta) per a mirar de no xocar amb els cubs. L'objectiu del joc es acumular punts a mida que passa el temps. Truc: Pots fer servir la barra d'espai per a fer que la teva nau desaparegui i no xoqui. Ves amb compte!

Jugar a Cubefield 3D

Trobant Beltazar Categories: naus

Trobant Beltazar

Tens que pilotar una nau per l'espai i trobar a Beltazar per destruir-lo, abans que ell destrueixi el planeta terra. Per arribar fins a ell ho tindràs difícil, ja que té un exercit de naus que et voldrá derribar. Fes servir el mouse per conduïr la nau a la victoria. Que la força t'acompanyi!

Jugar a Trobant Beltazar

Missil 3D Categories: naus

Missil 3D

Joc en 3D on dirigeixes un cohet per dins un tunel. Hauràs de passar pels forats que hi han. La primera fase es per practicar, tens infinites vides. Després pases al joc de veritat on tens nou nivells que superar, amb només cinc cohets. Es juga amb el ratolí.

Jugar a Missil 3D