Ovelleta motera Categories: motos

Ovelleta motera

Si quan dorms comptes ovelles botant una tanca, a partir d'ara les ovelles botaran les tanques amb moto. En aquest joc eres una ovella motera que va donant bots per evitar obstacles i per a aconseguir més punts. Controla la moto de l'ovelleta amb el teu ratolí, arrossega el ratolí per a accelerar i clicka el ratolí perquè fer bots amb la moto.

Jugar a Ovelleta motera

Tempesta de bombolles Categories: cotxes

Tempesta de bombolles

Conduïx un furgó enmig d'una perillosa tempestat de bombolles de sabó. No et confies, les bombolletes destrossaran la teua camioneta si xoques contra elles. Tan sols disposes de tres furgonetes per a superar les 50 perilloses bombolles. Ho aconseguiràs? Utilitza el ratolí per a moure la camioneta.

Jugar a Tempesta de bombolles

Formula Fun Categories: cotxes

Formula Fun

Joc de Formula 1 on la teua meta no serà tant arribar a la meta, com dedicar-te a destrossar els cotxes dels contrincants. Quan estigues més avançat que un altre cotxe rival, frega-lo amb les teues rodes i destrossa-lo. Rebràs 50 punts per cada cotxe que et carregues, però el teu cotxe rebrà 10 punts menys si és el teu cotxe el que xoca contra les rodes dels teus rivals. Usa les tecles del cursor.

Jugar a Formula Fun

Carmagedon Categories: cotxes

Carmagedon

Clàssic joc d'atropellar vianants. Alló nou és que conduiràs un descapotable amb quatre xiques explosives o un clàssic cotxe de policia d'Estats Units. Mou el cotxe per la calçada arrossegant el ratolí d'un costat a un altre. Tens 90 segons per a atropellar al màxim nombre de persones.

Jugar a Carmagedon

Evasio Quad Categories: motos

Evasio Quad

Joc de quads, on conduïxes un quad des de la muntanya fins al teu garatge, creuant per tota la ciutat, on et trobares accidents, carrers tallats i fins a un volcà en erupció que faran que el teu principal objectiu siga arribar a casa sa i estalvi.

Jugar a Evasio Quad

Llevaneu Categories: cotxes

Llevaneu

A Boston a nevat i la teua tens la misió de llevar tota eixa neu intentant agafar objectes per a guanyar el major punt possible de punts. Per a passar-te el nivell has d'agafar tots els flocs de neu abans que se t'acabe el temps però vés amb compte perquè si et xoques et descompten temps. Maneja el camió llevaneu amb les fletxes.rn

Jugar a Llevaneu

Wow What a Race Categories: cotxes

Wow What a Race

Emula al mateix Schumacher en aquest joc on hauràs de frenar a temps si no vols eixir-te de la pista. Es maneja amb les fletxes per a conduir-lo, dalt, dreta i esquerra i la barra espaiadora per a frenar.

Jugar a Wow What a Race

Autobahn Categories: cotxes

Autobahn

Eres un ferrari que va a més de 200 km/h per una autopista repleta de cotxes i el teu objectiu és no xocar contra cap i acumular punts. Es maneja amb les fletxes de dreta i esquerra.

Jugar a Autobahn

1 ... 9 10 11 12 1314 15 16 17