Furgoneta Perillosa Categories: cotxes

Furgoneta Perillosa

Eres un perillós ciutadà que intentes fer que els demés patisquen accidents, has de tirar oli molt ràpid perquè si no el temps s'esgota, però vés amb compte i no et xoques perquè si no et tancaràn. Es maneja amb el ratolí i amb el botó esquerre es tira l'oli.

Jugar a Furgoneta Perillosa

Formula 1 Categories: cotxes

Formula 1

Eres M.Shumacher i has de recórrer el major espai, en aquest difícil joc, en el menor temps possible i intentant no eixir-te ni xocar-te,cosa que és prou difícil. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Formula 1

Motos Limit Categories: motos

Motos Limit

Joc amb malísims gràficos on has d'atropellar al major nombre de persones per a guanyar. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Motos Limit

Jordan Cars Categories: cotxes

Jordan Cars

Joc prou senzill en què has de quedar primer. És senzill però molt difícil, ja que el teu adversari és difícil d'avançar. Es maneja amb les fletxes.rn

Jugar a Jordan Cars

Moto Cohet Categories: motos

Moto Cohet

Joc de motos en què el teu objectiu és anar guanyant carreres i aconseguint cada vegada més diners per així a poc a poc anar guanyant millores per a la teua moto. Pots triar entre sis personatges. Es maneja amb les fletxes, amb l'espai frenes, amb X és l'extra i amb la Z tires l'arma.

Jugar a Moto Cohet

Camioner de porcs Categories: cotxes

Camioner de porcs

Tu eres un camioner contractat per arreplegar la major quantitat de porcs que pugues, però a més a més també pots atropellar les vaques i guanyar puntuació extra, el pitjor és que si colpejes molt el cotxe aquest es trenca. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Camioner de porcs

Flotadors Categories: cotxes

Flotadors

Joc molt divertit, en que tu eres un nen amb molt mala idea i la teua diversió és fer enfadar a l'altre nen que esta en la piscina. Si el teu geni baixa, intenta agafar els aneguets que cauen o les bambolles, això t'ajudara a posar-te més content. Es maneja amb el ratolí.

Jugar a Flotadors

Cotxe Flotant Categories: cotxes

Cotxe Flotant

Aquest és un altre joc futurista en què has de completar les voltes en el menor temps possible sense xocar contra res perquè si no et destruiràs, però hi ha objectes que t'ajuden, temps extra, hiperimpuls...Es maneja amb el ratolí i per a l'hiperimpuls és amb el botó dret del mateix situant la fletxa damunt del cotxe.

Jugar a Cotxe Flotant

1 ... 7 8 9 10 1112 13 14 15 ... 17