Gilera Categories: motos

Gilera

Portes una scooter de la marca Gilera i has d'anar completant les missions que apareixeran en el teu mobil si vols continuar passant nivells. Tens entre tres motos diferents per triar i entre dos cascos diferents. El teu objectiu és el d'arribar a la meta abans que se t'acabe el temps parant atenció de no perdre temps xocant-te contra els obstacles. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Gilera

Conductor borratxo Categories: cotxes

Conductor borratxo

Ets un conductor que no ha fet cas de les recomanacions de no beure i conduir i ara tens un greu problema i és que circules per una carretera plena de cotxes i has d'intentar esquivar-los a tots. El teu objectiu serà arribar a la meta sa i estalvi. El cotxe s'equilibra amb l'espai.

Jugar a Conductor borratxo

Banger Racing Categories: cotxes

Banger Racing

En aquest divertit joc en lloc de conduir un cotxe conduïxes una salsitxa pels circuits més extranys. Pots triar entre cinc personatges distints i tres nivells de dificultad. El teu objectiu serà quedar en primera posició perquè si nó es menjaran la teua salsitxa. La salsitxa es maneja amb les fletxes.

Jugar a Banger Racing

60 segons Categories: cotxes

60 segons

Eres un famós lladre de cotxes i cada día et donen missions diferents per a complir si vols seguir en el nombre u, per a això hauràs de robar els cotxes que et diguen però a vegades hauràs que trobar les claus. Para molta atenció a la policía i amb fer malbé el cotxe perquè sinó perdràs. El cotxe accelera només i es maneja amb les fletxes.

Jugar a 60 segons

Death Trip Categories: cotxes

Death Trip

Joc en el qual tens dos opcions de jocs, una en la qual has de fer les missions seguint els passos que et van mostrant i l'altra modalitat és la d'atropellar a totes la persones que pugues abans que se t'acabe el temps. El teu objectiu serà el d'aconseguir la màxima puntuació que pugues per entrar en el rànquing. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a Death Trip

Angel Power Racing Categories: cotxes

Angel Power Racing

Eres una simpàtica xica que necessita arribar a la ciutat des del seu poble perquè necessita comprar roba i s'estan acabant les rebaixes i circula en contra direcció, el teu objectiu és arribar com més prompte millor sana i estàlvia intentant arreplegar totes les monedes que pugues. El cotxe es maneja amb els cursors i per botar fes ús de la barra espaiadora.

Jugar a Angel Power Racing

Drift Categories: cotxes

Drift

Joc en què has d'anar passant nivell a nivell demostrant que eres el més ràpid guanyant el teu adversari en carreres il•legals nocturnes. El teu objectiu serà anar passant fase a fase sense estavellar-te ni quedar segon. Es maneja amb la A esquerra, amb la S dreta, amb la F es frena i amb la G s'accelera.

Jugar a Drift

ToyCars Categories: cotxes

ToyCars

Forma part d'aquesta divertida carrera entre cotxes radiocontrol i demostra que eres el millor amb el teu cotxe roig guanyat en els diferents circuits. Solament et serveix quedar en primer lloc al llarg de les cinc voltes si vols anar passant de fase en fase. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a ToyCars

1 ... 3 4 5 6 78 9 10 11 ... 17