Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 1 al 8

Parkalot Categories: cotxes

Parkalot

Genial joc on ets un aparcacotxes que treballa aparcant cotxes de les visites d'un restaurant per a guanyar-se el pa de cada dia. Si fas esperar massa els clients per a tindre el seu cotxe, tingues per segur que et despatxaran i perdràs la teva ocupació. Si ets un fera com aparcacotxes, et forraràs de calers.

Jugar a Parkalot

Ambulancia assesina Categories: cotxes

Ambulancia assesina

Circula en aquest joc dalt d'una ambulància per la carretera. Nivell rere nivell has de carregar-te un nombre de cotxes i arribar d'una sola peça a la meta. Vigila de no entropessar-te amb els policies perquè esta mal vist anar matant a la gent...

Jugar a Ambulancia assesina

Evita els camions Categories: cotxes

Evita els camions

Si els camions són la teua passió i sempre ha volgut anar de ciutat en ciutat dalt d'un trailer, et recomanem aquest joc. Hauràs de conduir en plena nit un camió i evitar estampar-te contra altres camions. Instruccions: Mou el ratolí cap als costats per a girar el teu camió. Efectua avançaments quan veges que pots i vés en compte no t'estampes amb cap altre vehicule. La meta del joc és anar fent quilòmetres i si tens un accident et resten quilòmetres.

Jugar a Evita els camions

Wredestein Categories: cotxes

Wredestein

Tria entre 4 vehicles, escolleix els millors pneumàtics per a cada ocasió i a donar-li gas. Tens uns quants circuits per a lluir-te i que sàpien qui és el que val més. Instruccions: Conduïx el cotxe amb les tecles del cursor. Si veus que et quedes sense gasolina, para en els boxs sobre el quadro del color del teu cotxe, que és el del teu equip.

Jugar a Wredestein

Transformers Categories: cotxes

Transformers

Joc dels robots transformers. Ets una camioneta que es transforma en robot i dispara. Persegueix als robots enemics que ataquen la ciutat i destrueixlos. Com a furgoneta et mous més ràpid i pots atropellar els enemics. Com a robot pots disparar fent click amb el ratolí, amb el que també et mous. Recull vida i armes.

Jugar a Transformers

Caravan Racers Categories: cotxes

Caravan Racers

Ets un conductor de carreres, pero no de cotxes, sino de caravanes. Tens que mirar de guanyar al teu contrincant en les cinc voltes que hi han. Pots escollir entre tres tipus de caravanes diferents i cuatre circuits diferents. Pots jugar amb 2 jugadors també. Es condueix amb les fletxes del teclat.

Jugar a Caravan Racers

Minicotxes Categories: cotxes

Minicotxes

Joc que sembla fàcil pero que finalment es molt difícil. Has de mirar de quedar en primera posició en una cursa, ¿fàcil no? El problema es que surts l'últim i tens que passar per davant de 2 cotxes més que no et deixaran passar. Hi ha 3 nivells. El cotxe es condueix amb les fletxes del teclat.

Jugar a Minicotxes

Mother Load Categories: cotxes

Mother Load

Recull desde el teu vehicle el máxim número de minerals que trobis al fons de la terra. Ficat dins la terra amb el teu taladro i mira d'aconseguir tot el mineral que puguis però sense que s'espatilli el teu vehicle i sense esgotar la benzina. Es condueix amb les fletxes del teclat.

Jugar a Mother Load

12 3 4 5 6 7 8 9 ... 24