Bikemania on Ice Categories: motos

Bikemania on Ice

Ets en mitat d'un campionat de cabrioles de motos en un dels pols i tu eres el següent concursant, demostra que eres el millor al llarg de les distintes fases del campionat. El teu objectiu serà aconseguir la màxima puntuació sense caure de la moto. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Bikemania on Ice

Peugeot Categories: cotxes

Peugeot

Sent-te com Marcus Grönholm a les mans d'un Peugeot en este ral•li. El teu objectiu és intentar fer el millor temps per poder entrar entre els millors corredors de ral•lis de la història d'internet, tens dos circuits per a triar. El Peugeot es maneja amb les fletxes i el fre de mà s'utilitza polsant l'espai.

Jugar a Peugeot

Kaizen Racing Categories: cotxes

Kaizen Racing

Ets un bon conductor i tens davant de tu un repte que és intentar completar les quatre voltes a un circuit com més prompte millor per a demostrar que eres el millor pilot. Cada cop que acabes una volta hauràs de passar pel pit-line per reparar el teu cotxe. El cotxe es maneja amb les fletxes i per a arreglar-lo amb el ratolí.

Jugar a Kaizen Racing

Carretera Incompleta Categories: cotxes

Carretera Incompleta

En aquest joc has de construir una carretera perquè el cotxe arribe a la meta sa i estalvi, el teu objectiu és anar passant fase a fase, com més llarg siga el recorregut més punts et donaran. Perquè les peces de la carretera donen la volta has de donar-li amb el botó esquerre del ratolí damunt d'elles.

Jugar a Carretera Incompleta

Streets Categories: cotxes

Streets

Joc guapíssim en el qual maneges una banda de criminals i has d'imposar la teua autoritat. Hauràs de destruir els cotxes de les bandes rivals i inclús els cotxes de la policia. Per a continuar passant de nivell, té deu, hauràs d'acabar viu i complir els objectius. El cotxe es maneja amb les fletxes però l'arma es maneja amb el ratolí.

Jugar a Streets

Marcianitos Categories: cotxes

Marcianitos

En aquest joc et poses en el paper d'un explorador que ha de netejar el planeta de pedres, marcians, naus espacials, etc. El teu objectiu és anar avançant nivell rere nivell aconseguint la màxima quantitat de punts possible. El cotxe es maneja de dreta a esquerra amb les fletxes, es bota amb la fletxa de dalt i es dispara amb l'espai.

Jugar a Marcianitos

Ricksaw Jam Categories: cotxes

Ricksaw  Jam

Joc en què hauràs de demostrar que eres un mestre en aparcar cotxes. El teu objectiu és anar llevant tant els cotxes com els camions perquè el teu cotxe puga eixir d'eixe pàrquing. Per apartar els vehicles has de punxar damunt d'ells i arrossegar-los.

Jugar a Ricksaw Jam

Il Destino Categories: cotxes

Il Destino

Eres un pretigios lladre de cotxes però has tingut un xicotet problema i t'has quedat tancat, junt amb el cotxe, en el concessionari. El teu objectiu és registrar tot el concessionari per a intentar eixir tu i el cotxe utilitzant tota la teua intel•ligència. La teua visió es maneja amb les fletxes.

Jugar a Il Destino

1 2 3 4 56 7 8 9 ... 17