Pedal Metall Categories: cotxes

Pedal Metall

Joc de cotxes de de scalextric on competixes contra un altre cotxe de scalextric en 3 pistes distintes. Conduïx el cotxe amb una sola tecla, la tecla de cursor de dalt, com si fóra el teu comandament de scalextric. Vés en compte de disminuir la velocitat en les corbes per a no eixir despedit però aprofita bé les rectes per a córrer i traure-li el màxim partit a eixe tros de motor que tens.

Jugar a Pedal Metall

Grandprix Categories: cotxes

Grandprix

Imita Fernando Alonso com a pilot de formula 1 en este increïble joc on has de conduir al llarg de 3 voltes al voltant del circuit en el mínim temps sense tindre cap accident. Sumaras danys en la teua carrosseria cada vegada que t'isques de la pista o toques el vehicle d'algun dels teus contrincants. Instruccions: Fes ús d'el ratolí cap als costats per a girar i clicka per a donar-li a l'accelerador i desbancar rècords.

Jugar a Grandprix

Extremeracing Categories: cotxes

Extremeracing

Joc de cotxes de formula1 en el que conduïxes un fabulós cotxe durant 10 voltes al circuit. Pots xocar fins a 2 vegades, una més i quedaràs fora de competició. Tens tres carrils per a evitar xocar amb altres cotxes formula 1 que competixen amb tu i que no t'ho posaran gens fàcil. Com menys xocs tingues i quan abans arribes a la meta, més puntuació aconseguiràs.

Jugar a Extremeracing

Mega Ryder Categories: motos

Mega Ryder

Joc de motos per a xiquets on haureu d'anar per un carrer esquivant tot tipus d'obstacles que et vages trobant. Vés amb compte i paciència, a poc a poc li aniràs agafant el truquet a aquest joc de motos.

Jugar a Mega Ryder

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17