El millor Categories: cotxes

El millor

En aquest joc has d'aconseguir guanyar la màquina, però has de córrer molt ja que el teu adversari va molt de pressa. Per això hauràs de demostrar ser el millor sense eixir-te de la pista. El cotxe es maneja, tot, amb el ratóli.

Jugar a El millor

Gran Prix Categories: cotxes

Gran Prix

Conduïxes un F1 i has d'intentar donar tres voltes en el menor temps possible i sense que el teu cotxe es destruïsca per complet. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Gran Prix

Crazy Relax Categories: cotxes

Crazy Relax

Eres un conductor de bolids que ha d'aconseguir el major nombre de punts en el temps que et donen, però vés en compte, sigues rapid i utilitza els teus cinc sentits per a esquivar tots els obstacles que apareixen en la carretera. Pots triar entre tres conductors de bolids de diferents èpoques. Es mou el cotxe amb les fletxes i amb la Q es canvia la qualitat del joc.

Jugar a Crazy Relax

Taxi boig Categories: cotxes

Taxi boig

Ets el conductor del taxi més sonat de la ciutat, hauras d'aconseguir 3000 euros destruint els cotxes de la carretera, però podràs reparar-lo amb les claus angleses que hi ha en la carretera, però també has de parar atenció de no emportar-te per davant ningún poal del fem ni ningún peató. Vés en compte perquè si el teu cotxe es xoca massa perds. Es maneja amb els cursors.rn

Jugar a Taxi boig

Starsky Hutch Categories: cotxes

Starsky Hutch

Joc de persecucions de cotxes basat en la mítica sèrie de televisió Starsky & Hutch. Al joc hauràs d'escapar de la policia i del cotxe del pare de Lucie, així com replegar bombons, xiques i altres objectes per a sumar punts. Maneja el flamant cotxe roig amb el ratolí i evita els policies així com els claus. Qui preferixes ser Starsky o Hutch?

Jugar a Starsky Hutch

HeadtoHead Categories: cotxes

HeadtoHead

Joc de cotxes tipus llec en una pista feta amb peces de llec. Pots triar entre 4 cotxes diferents per a córrer amb ells en 4 circuits diferents. Pots acumular punts arreplegant peces de llec o realitzant bots gràcies a les rampes que t'aniràs trobant en els circuits i comprar pizas per a dotar altres potència i manejabilitat al teu cotxe. Aconseguix els passwords per a recuperar les teues partides.

Jugar a HeadtoHead

Camio de gelats Categories: cotxes

Camio de gelats

És estiu i tots els xiquets volen els teus deliciosos gelats. Salva al veïnat de la calor de l'estiu entregant-li un gelat a cada xiquet. Conduïx el camió usant les tecles del cursor i polsa la barra espaiadora per a detindre la furgoneta. Vigila no et quedes sense estoc. Entrega 100 cons en 2 minuts per a passar de nivell. Hi ha 3 en total.

Jugar a Camio de gelats

Zombis Kart Categories: cotxes

Zombis Kart

Un virus ha infectat la població, convertint esta en zombis. Has de conduir el Kart de Mark i Spencer per arribar fins al laboratori del Doctor Nike, on esta el virus que acabarà amb els Zombis. Hauràs de matar, damunt del teu Kart, tots els Zombis que han aconseguit entrar al laboratori. Usa les tecles del cursor per a moure el car i la barra espaiadora per a brandar una barra de ferro.

Jugar a Zombis Kart

1 ... 8 9 10 11 1213 14 15 16 ... 17