Jocs de mario bros

Tenim 14 jocs de mario bros gratis en total, i et mostrem del 1 al 8

Super Mario World Revived Categories: mario bros

Super Mario World Revived

Mario Bros ens sorprén amb una altre aventura. Com sempre, hauràs de saltar damunt dels teus enemics per tombarlos, però compte: no tots es poden combatre, d'alguns només en pots fugir i mirar de no tocarlos. Agafa les monedes d'or i fes servir les fletxetes per moure a Mario.

Jugar a Super Mario World Revived

Marios Star Catcher 2 Categories: mario bros

Marios Star Catcher 2

Joc d'en Mario Bros on haurás de arribar fins l'estrella per passar de nivell. No pots matar als enemics saltant damunt d'ells, sino que haurás de mirar de no tocarlos mai, si no vols morir. El joc té 20 nivells i al final hauràs de lluitar amb la tortuga. Hi han 2 finals diferents. Mou el Mario amb les fletxetes del teclat.

Jugar a Marios Star Catcher 2

Marios Time Atack Categories: mario bros

Marios Time Atack

Joc de Mario que hauràs de fer a corre cuita. L'objectiu del joc es portarli la cistelleta de bolets a la princessa abans de que es refredin. Per complicar-ho més, trobaràs tot de objectes i hauràs de recollir més monedes per comprarli un regal ben maco a la princesa. Fes servir les tecles del cursor per moure el protagonista.

Jugar a Marios Time Atack

Super Mario World Categories: mario bros

Super Mario World

El joc de Mario en flash més complert que he trobat. Ets en Mario i has de superar nivell rera nivell, recollint les monedes d'or per pagar el rescat de la princesa. Salta sobre els enemics per enviarlos a l'altre mon i supera tots els obstacles que et planteji cada nivell. Necesitaràs trobar botons que obrin portes i molta destressa per salvar a la princesa. El millor joc online de Mario.

Jugar a Super Mario World

Super Flash Mario Bros Categories: mario bros

Super Flash Mario Bros

Clássic joc de Mario Bros, on pots triar entre jugar amb Mario o Luigi. Has de saltar sobre els enemics per matarlos i saltar sota els interrogants per alliberar les monedes o els bolets que et donarán més vides o faran créxier a en Mario. Al final del joc hauràs de combatre amb el teu enemic. Fes servir les fletxetes per moure't.

Jugar a Super Flash Mario Bros

Luigis Day Categories: mario bros

Luigis Day

Joc de Luigi, el germà de Mario (Mario Bros es Mario Brothers, i "brothers" és "germans" en anglès. En aquest joc Luigi es el protagonista que haurà de recollir les monedes, evita els enemics i resoldre cada nivell per passar al següent. El joc es molt curt, però en Luigi està content amb el resultat. Fes servir els cursors per moure't i la barra d'espai per saltar.

Jugar a Luigis Day

Supermario Power Coins Categories: mario bros

Supermario Power Coins

Joc de Mario on pots escollir entre Mario i Luigi per jugar. Has d'aconseguir agafar el máxim número de monedes i de bolets i acumular punts. Si agafes moltes monedes se't donarà un codi. Els codis serveixen per desbloquejar nous personatjes. Hi ha un total de 21 personatjes ¿Aconseguiràs desbloquejarlos tots? Fes servir els cursors per jugar.

Jugar a Supermario Power Coins

Marioworld Categories: mario bros

Marioworld

Clàssic joc de Mario Bros, on tens que saltar damunt dels teus enemics per treurel's del mig i tens que recollir monedes. Fes servir les tecles del cursor per moure el Mario, la A per saltar i la S per disparar i córrer. El bolet et farà més gran i recollint la flor podràs disparar. Trobales dins els interrogants. El joc té molts nivells. Recomanat.

Jugar a Marioworld

12