Dummy Categories: cotxes

Dummy

Ets un Dummy, el nino que s'utilitza per a provar la seguretat en els cotxes, i t'has apuntat a les olimpíades dels Dummys. El teu objectiu és aconseguir la màxima puntuació arribant el més lluny possible quan t'estavelles contra el mur i surtes despedit del cotxe. Es canvia de marxa amb l'espai i també per a triar els graus de la teua caiguda.

Jugar a Dummy

Broadban Categories: cotxes

Broadban

Ets un corredor de karts i et trobes en la final però per a guanyar-la has d'intentar guanyar els teus dos durs rivals, per aconseguir-ho els hauràs de derrotar al llarg de tres circuits. El cotxe accelera donant a la Z i la X al mateix temps i amb l'espai el turbo, si apareix una xica polsa a la C perquè els teus contrincants baixen la seua velocitat.

Jugar a Broadban

Car Driver Categories: cotxes

Car Driver

Ets un conductor que es un poc boig perquè enmig de la nit ha perdut el control i està atropellant a tots els que se li creuen pel seu camí. El teu objectiu és aconseguir major puntuació atropellant només als ninos verds i no als rojos. El cotxe es maneja amb el ratolí.

Jugar a Car Driver

Taxi Driver Categories: cotxes

Taxi Driver

En aquest joc podràs posar a prova la teua habilitat al volant i tornar a fer una altra vegada l'examen de conduir. Té dos modalitats, la de prova i la de l'examen, amb un professor molt exigent. El millor és fer la prova primer i després fer l'examen. El cotxe es maneja amb les fletxes i per a frenar amb l'espai.

Jugar a Taxi Driver

SnowStorm Categories: cotxes

SnowStorm

Som a una ciutat on mai neva però aquest hivern si que ha nevat i tu eres l'única persona que tens un camió especial per a fer eixa labor per tant hauràs d'arreplegar la neu d'un muntó de llocs diferents. El teu objectiu és completar els percentatges de neu que se t'indiquen en cada lloc. El camió es maneja amb les fletxes.

Jugar a SnowStorm

Rebel Categories: cotxes

Rebel

Ets una furgoneta que bóta i vas per la ciutat en contra direcció intentant esquivar tots els cotxes que se't posen pel camí, però la cosa es complica quan apareixen també avions. El teu objectiu serà anar completant els nivells sense destruir el teu cotxe. La furgoneta es maneja amb les fletxa de la dreta i l'esquerra, per a botar amb la de baix i per a dispara amb l'espai.

Jugar a Rebel

Flinstones Categories: cotxes

Flinstones

Ets Pere el marit de Wilma, la dels picapiedra, per tant tens un cotxe de l'edat de pedra i conduïxes enmig de dinosaures. El teu objectiu ,en aquest joc tan graciós, és anar passant a poc a poc les missions que has de fer i t'aniran dient als llocs on has d'anar amb el teu cotxe. Es maneja amb les fletxes, amb l'espai el turbo i amb la X frenes.

Jugar a Flinstones

Park a Lot 1 Categories: cotxes

Park a Lot 1

Ets un desocupat però t'han contractat perquè aparques cotxes en un luxós restaurant. Has d'intentar que els clients estiguen a gust amb el teu servici i per això hauràs d'anar molt ràpid aparcant i tornant-los els cotxes. Els cotxes es manegen amb les fletxes, amb l'espai frenes, amb backspace et baixes dels cotxes i amb la Q canvies la qualitat del joc.

Jugar a Park a Lot 1

1 ... 2 3 4 5 67 8 9 10 ... 17