Never Karts Categories: cotxes

Never Karts

Condueixes un kart per una carretera i tens que arribar al teu objectiu. Al larg del camí tens que recollir tots els punts que poguis pero amb compte de no morir en un accident, perque també hi han obstacles. El kart el condueixes amb les fletxes del teclat.

Jugar a Never Karts

Star Race Categories: cotxes

Star Race

Joc de curses de l'espai, en el futur, on podràs escollir entre 3 cotxes diferents i 4 circuits que estan a diferents planetes. El teu objectiu es arribar a la meta en primer lloc, superant els altres cotxes. Hauràs de ser molt ràpid per a que no s'acabi el temps. Accelera amb la fletxa de dalt i amb l'esquerra i la dreta gires. Amb la fletxa d'avall frenes.

Jugar a Star Race

Sunt Bike 04 Categories: motos

Sunt Bike 04

Ets un conductor de motos, pero la teva feina no es la de participar a una carrera, sino que el teu treball es saltar autobusos. Tens que saltar tots els autobusos que puguis i a mesura que van pasant els autobusos, tens que anar amb compte amb el salt i no estabellarte quan caiguis. La moto accelera amb la fletxa de la dreta i amb l'esquerra frenes.

Jugar a Sunt Bike 04

Vs Racing Categories: cotxes

Vs Racing

Ets un pilot de cotxes. Demostra que ets el millor i que ningú pot amb tu. El teu objectiu es el de guanyar al teu contrincant mirant de fer el millor temps. Tens tres cotxes per escollir i tres circuits diferents. El cotxe es condueix amb les tecles del cursor, es a dir, les fletxetes.

Jugar a Vs Racing

Extremcar Categories: cotxes

Extremcar

En aquest joc tens que demostrar que ets molt hàbil al volant, perque consisteix en mirar d'arribar a la meta sense sortir del circuit. Aixó es més o menys fàcil, lo pitjor es que hi han molts obstacles que probaràn de ferte sortir. Mira de aconseguir el màxim possible de punts per demostrar qui ets al volant. El cotxe es condueix amb les fletxes.

Jugar a Extremcar

Dinner Danger Categories: cotxes

Dinner Danger

Ets un agent secret i estàs en la teua missió més important, aconseguir tots els ingredients per al sopar, perquè sinó els arreplegues la teua dona s'enfadarà. Tens entre tres vehicles per a triar, un cotxe, una moto i un caça. El teu objectiu és agafar tots els paquets abans que s'acabe el temps. El vehicle es maneja amb les fletxes.

Jugar a Dinner Danger

Minimotos Categories: motos

Minimotos

En aquest joc controles una de les motos de moda, una minimoto. Has de demostrar que ets el més ràpid al llarg dels diferents circuits, al principi els teus contrincants són prou fàcils però més avant es va complicant la cosa. Amb la fletxa de dalt acceleres, amb la de baix frenes i amb la d'esquerra i dreta gires la moto.

Jugar a Minimotos

Trial Bike 2 Categories: motos

Trial Bike 2

Joc en què estan molt ben fets els gràfics, encara que és 2D, però la moto, la muntanya i el maneig de la mateixa estan molt ben aconseguits, l'única cosa roín és el fons. El teu objectiu és arribar abans a la meta per fer un bon temps i poder passar de nivell. Amb la fletxa de dalt acceleres i amb la de l'esquerra i dreta t'equilibraràs sobre la moto.

Jugar a Trial Bike 2

1 2 3 45 6 7 8 9 ... 17