Super Mario Rampage Categories: mario bros

Super Mario Rampage

Joc gore de Mario on en comptes de saltar per damunt d'un enemic per matarlo, tens una escopeta per disparar als bolets, les tortugues i tot bitxo que et trobis endavant. Instruccions: El Mario es mou sol, tú només t'encarregues de l'escopeta: Moula a dalt i a baix i dispara. Mata bitxos fincs q et cansis de sang esquitxada.

Jugar a Super Mario Rampage

High Hat Categories: cartes

High Hat

Estas aborrit una tarda a casa i decideixes quedar amb tres amics teus per jugar a un joc de cartes on has de demostrar que ets el millor. Per aconseguir-ho has de ser qui menys partides perdi, un màxim de tres. Tens que mirar de aconseguir la màxima puntuació de les teves cartes del mateix tipus.

Jugar a High Hat

Missil 3D Categories: naus

Missil 3D

Joc en 3D on dirigeixes un cohet per dins un tunel. Hauràs de passar pels forats que hi han. La primera fase es per practicar, tens infinites vides. Després pases al joc de veritat on tens nou nivells que superar, amb només cinc cohets. Es juga amb el ratolí.

Jugar a Missil 3D

Tocs de pilota Categories: esports

Tocs de pilota

Joc de fútbol on tens que donar-li tocs a una pilota de fútbol i mirar de que no toqui a terra, com si fossis Ronaldinho. Pot rebotar amb les parets o els sostre, però fes tot el possible perque no caigui a terra. Jo he arribat fins a 33, demostra tu de qué ets capaç. Fes clicks amb el ratolí per xutar la pilota.

Jugar a Tocs de pilota

Gig Racer Categories: motos

Gig Racer

Formes part d'una banda de música i estàs en plena gira musical. El problema es que us han pispat tots els instruments. Hauràs d'anar darrera de la furgoneta del lladre amb la te va moto i anar recollint tot el que vagi tirant, perocompte! perque també tira caixes que et treuran punts de vida. La moto accelera sola i es condueix amb les fletxes.

Jugar a Gig Racer

Run Away Karts Categories: cotxes

Run Away Karts

Condueixes un cotxe sense frens, perque el teu enemic t'ha enganyat i tels ha pispat. Hauràs d'arribar a la meta sense que t'enxampi i mirar de agafar el máxim número de punts. Ves amb compte de no equivocarte de direcció. El cotxe es mou sol, amb les fletxes de dalt i a baix tu decideixes cap a on es mou.

Jugar a Run Away Karts

Stuart´s Crazy Driver Categories: cotxes

Stuart´s Crazy Driver

En aquest joc ets un ratolí, Stuart Little, i tens que conduir el teu cotxe en una cursa que hauràs de guanyar. El joc té 3 nivells diferents. Durant la cursa tens que mirar de no destrossar el cotxe i recollir els objectes d'ajuda. Es condueix amb les fletxes.

Jugar a Stuart´s Crazy Driver

Jump Car Categories: cotxes

Jump Car

Joc molt divertit on l'únic que has de fer es conduir un cotxe descapotable, però has de fer-ho amb estil. Tens que anar corrents al cotxe, saltar, i si pots fer alguna filigrana a l'aire, més puntuació obtindràs. Per correr apreta la H i la J, per saltar la barra d'espai i per fer giravoltes especials proba amb els números del 1 al 5.

Jugar a Jump Car

1 2 34 5 6 7 8 9 ... 17