Extreme Minigolf Categories: esports

Extreme Minigolf

Joc de minigolf. Tens que donarli tocs a la pilota de golf per aconseguir que entri al forat. El joc consisteix en fer tots els forats en el mínim te tocs possibles. Trobaràs molts obstacles, fletxes que faràn retrocedir la pilota o que aquesta agafi velocitat, aixó com cantonades i camins estrets. Vigila no caigui a l'aigua. Fes servir el ratolí.

Jugar a Extreme Minigolf

Flashpoker Categories: cartes

Flashpoker

Joc de poker on les carts son tipu cómic. Es molt difícil conseguir una bona puntuació, així que millor no apostis masses diners. Pots apostar entre 1 i 5 dol.lars. Per a que una carta es quedi sobre la taula, pitja a sobre. Si posa "Hold" es que te la guardes. Si guanyes una, pots jugart-ho a doble o res. O fins i tot 4 cops més o res.

Jugar a Flashpoker

BlackJack Pays Categories: cartes

BlackJack Pays

Tens dos mil dol.lars per jugar. Pots escollir quan apostar, lo màxim son 200$ i lo mínim és 1 dol.lar. Et donen 2 cartes i has d'aconseguir aproparte a 21 o fer 21 però sense passarte. Si tens una K, Q o J amb un as, tens blackjack i guanyes, si la banca no te també un blackjack. Fes servir el ratolí. "Deal" vol dir "donam carta".

Jugar a BlackJack Pays

Luigis Day Categories: mario bros

Luigis Day

Joc de Luigi, el germà de Mario (Mario Bros es Mario Brothers, i "brothers" és "germans" en anglès. En aquest joc Luigi es el protagonista que haurà de recollir les monedes, evita els enemics i resoldre cada nivell per passar al següent. El joc es molt curt, però en Luigi està content amb el resultat. Fes servir els cursors per moure't i la barra d'espai per saltar.

Jugar a Luigis Day

Esquiar a Andorra Categories: esports

Esquiar a Andorra

Eres un esquiador y participas en un campeonato de 'Esquís'. Tu objetivo es deslizarte desde la cumbre de una montaña hasta la parte inferior, sin chocar con los obstáculos o te harás daño.

Jugar a Esquiar a Andorra

Supermario Power Coins Categories: mario bros

Supermario Power Coins

Joc de Mario on pots escollir entre Mario i Luigi per jugar. Has d'aconseguir agafar el máxim número de monedes i de bolets i acumular punts. Si agafes moltes monedes se't donarà un codi. Els codis serveixen per desbloquejar nous personatjes. Hi ha un total de 21 personatjes ¿Aconseguiràs desbloquejarlos tots? Fes servir els cursors per jugar.

Jugar a Supermario Power Coins

Mini Mario Bros Categories: mario bros

Mini Mario Bros

Minijoc d'en Mario, on tens que recollir totes les monedes de la pantalla per passar al següent nivell. Hi han tres nivells. Un cop tinguis totes les monedes, et surtirà una porta al següenit nivell. A partir del segon nivell hi han enemics que tens que mira de no tocar si no vols morir. Fes servir els cursors i la tecla d'espai.

Jugar a Mini Mario Bros

Lightning Categories: cartes

Lightning

Joc de cartes on tens que demostrar la teva velocitat de reacció. Has d'estar molt atent, ja que jugues contra l'ordinador. Tens que intentar quedarte sense cartes, posant les que tens en ordre correlatiu amb les que hi han en dos piles de cartes. Queda't sense cartes abans que el teu contrincant si vols guanyar el joc.

Jugar a Lightning

1 23 4 5 6 7 8 9 ... 17