Crazy Cars Categories: cotxes

Crazy Cars

Joc on vas al banc a cobrar un premi perquè t'ha tocat de la loteria, però has d'esquivar als cotxes que vénen en direcció contraria.
Com jugar:Agafa els diners per a acumular punts i pujar de nivell. La benzina serveix per al turbo. A partir del nivell 6 la teu preocupació no sera agafar els diners, sinó esquivar als altres vehicles.

Jugar a Crazy Cars

Knugg Rally Categories: cotxes

Knugg Rally

Les carreres es desenvolupen en tres circuits diferents, cada un d'ells amb els seus propis trets. La competició és ferotge i tú has d'aconseguir la victòria.

Jugar a Knugg Rally

Camel Race Categories: cotxes

Camel Race

Aquest joc de carreres no és de carreres de cotxes sinó de camells. Aposta unes monedes pel camell guanyador i seu per disfrutar de la carrera i veure si el teu camell és el primer o segon a arribar a la meta. No hi ha cap secret en aquest joc, no hi ha manera de trucar i que el teu camell arribe abans o que el "joquei" estire el camell, però es curiós jugar un parell de vegades.

Jugar a Camel Race

Destruction Parking Categories: cotxes

Destruction Parking

Destruïx tots els cotxes que se't passen pel teu camí dins d'este pàrquing a l'estil cotxes de xoc i descansa embolicant-te a punyades amb el que passe per allí?.
Com jugar: Amb els cursors prem el control del cotxe. Hauràs de colpejar als altres cotxes amb la part davantera del teu cotxe i evitar que et colpegen a tu.

Jugar a Destruction Parking

Brekky Races Categories: cotxes

Brekky Races

Joc de carreres on conduïxes un cotxet de joguet que competix amb un altre cotxe de joguet en un escenari que consistix en una taula plena de plats, menjar, coberts. Conduïx el cotxe en este panorama, hauràs de ficar-te inclús en una caixa de cornflakes :D Té 3 nivells de dificultat.
Com jugar: Mou-te amb les tecles del cursor i accelera amb la barra espaiadora.

Jugar a Brekky Races

Moon rider Categories: motos

Moon rider

Aplega amb una súper moto en mig de la nit a la llum de la lluna, però vigila amb les corbes, que te la pegaràs. Com jugar: Puja't a aquesta súper moto i dóna 3 voltes a la pista en el menor temps possible, per accelerar polsa el cursor superior i per a frenar el cursor inferior, mou-te a dreta i esquerra amb els cursors.

Jugar a Moon rider

Bike Motos Categories: motos

Bike Motos

Joc de motos en què conduïxes una moto d'un lladre. Arreplega diners, quadres, gasolina i bales. Dispara a les bombes perquè esclaten, evita l'oli per a no lliscar i passa entre els camions i cotxes de policia sense xocar.

Jugar a Bike Motos

Kore Karts Categories: cotxes

Kore Karts

Joc de Karts on poden jugar 1 o 2 jugadors contra l'ordinador. També pots triar entre jugar patint danys o no. 3 circuits diferents en què competir.

Jugar a Kore Karts

1 ... 9 10 11 12 13 14 1516 17