Roadtrip Hit The Road Categories: cotxes

Roadtrip Hit The Road

Conduïx un cotxe per una carretera infestada d'obstacles. Arreplega benzina i energia, la necessitaras. Bota els obstacles, esquiva'ls o inclús busseja per davall d'ells. És difícil, practica i tin paciència. Conduiràs un cotxe, un barco i inclús un avió.

Jugar a Roadtrip Hit The Road

Twinracer Categories: cotxes

Twinracer

Joc on portes a 2 esportius rojos bessons, amb possibilitat de jugar 2 jugadors al mateix temps contra l'ordinador.
Com jugar:Un jugador controla el cotxe amb el ratolí i un altre el controla amb les tecles del cursor. Practica un poc abans de començar la carrera.

Jugar a Twinracer

Highway Hunter Categories: cotxes

Highway Hunter

Ací has d'escapar de la policia per a això quan se t'acosten dispara'ls o espenta'ls fora de la carretera.No oblides repostar benzina! Com jugar: Dispara cap a la dreta i l'esquerra amb A i S i mou-te amb els cursors.

Jugar a Highway Hunter

Campionat de Quads Categories: motos

Campionat de Quads

Puja't a un quad i condueïx-lo per un gran llac gelat. Intenta aconseguir fer una volta completa al circuit tan ràpid com siga possible sense pegar-te-la, quelcom realment complicat. Atenció al agafar les corbes no destrosses el pobre quad.

Jugar a Campionat de Quads

Cotxe assesi Categories: cotxes

Cotxe assesi

Atropella els vianants per a passar de fase. En cada fase se't demanarà un nombre més gran de vianants i tindràs menys temps i els pobrets correran més ràpid. Aprofita el nivell especial de bonus per a aconseguir augmentar la velocitat del teu vehicle. M'encanta la música d'aquest magnífic joc de passar per sobre.

Jugar a Cotxe assesi

Cons Categories: cotxes

Cons

Passa-t'ho bomba xafant cons en el circuit d'exàmens de l'autoescola per a venjar-te que t'hagen suspés per sèptima vegada. Guanya el que més cons es carregue, però que no et veja el director de l'autoescola, perquè si t'agarren creu-me que ja no et traus el carnet. Instruccions: Usa les tecles del cursor per a moure el cotxe per la el pàrquing. Disposes de 30 seg. per a atropellar el màxim nombre de cons possibles, els grocs et donen cinquanta punts i els de color roig només deu.

Jugar a Cons

Action Driving Categories: cotxes

Action Driving

Joc de persecucions on has de fugir amb el teu cotxe de tota la policia de la ciutat. Arreplega el botí i passa't els controls policials, esquiva les bombes dels helicòpters policials i no t'estampes amb alguna de les moltes obres que hi ha per la carretera, un animal o alguna de les roques despreses que obstaculitzen l'autopista. Conduiràs de viatge per tota Europa, Londres, París, amb el teu flamant BMW fins que tingues un accident.

Jugar a Action Driving

Goose Head Categories: cotxes

Goose Head

Trepidant carrera de cotxes rapidíssims.Instruccions: Usa les tecles del cursor per a canviar de marxa, la tecla X per a frenar, la tecla Z per a obrir el teu paracaigudes i el més important: la tecla space per a accelerar. Obri el teu paracaigudes tan prompte com finalitze la carrera si no vols veure el teu bonic cotxe estampat al final de la mateixa. El que avisa no és traïdor...

Jugar a Goose Head

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 1617