Race Game Categories: cotxes

Race Game

Joc on has de quedar el primer de cinc cotxes, en cinc voltes i en cinc circuits. Fàcil de controlar només utilitzant les fletxes d'esquerra i dreta per a girar.

Jugar a Race Game

Overstreet Categories: cotxes

Overstreet

Joc on conduïxes un cotxe per 6 circuts diferents. Tracta de completar 3 voltes en el mínim temps possible. Accelera amb la tecla A, frena amb la Z, i usa la J i la K per a girar. La barra espaiadora és el fre de mà, i amb Enter et reposiciones. H és la botzina, la T és el turbo, la L encén o apaga les llums i amb la Q canvies la qualitat del joc. Amb el Del tornes al menú.

Jugar a Overstreet

Autos de xoc Categories: cotxes

Autos de xoc

Si vols aprendre a conduir un cotxe pots practicar amb els cotxes de xoc de la fira del teu poble, però ara també pots practicar els xocs amb este joc online d'interlocutòries de xoc. Comença el joc amb 3 rivals, després 2 i després 1, t'atrevixes a jugar? Mou la interlocutòria de xoc amb les tecles del cursor i intenta que no et colpegen amb el morro, sinó que siga el morro del teu cotxe el que s'estampe contra els teus rivals.

Jugar a Autos de xoc

Tunning Categories: cotxes

Tunning

Berganteja a un Honda Civic, a un Ford Focus, un Volkswagen Jetta o un Mitshubishi Eclipsi.
Com jugar: Utilitza la columna de la dreta per a fer les modificacions al cotxe.

Jugar a Tunning

Knievels Wilde Ride Categories: motos

Knievels Wilde Ride

Joc de motos en 3D, molt realista. Consistix a botar amb la teua moto un muntó de barrils utilitzant una rampa i aterrant en una altra rampa. Recorda frenar després d'aterrar del bot perquè sinó et menjaràs la palla i acabarás a l'hospital. Practica en el mode aprenent abans de donar el bot professional.

Jugar a Knievels Wilde Ride

The Fast and the Furious Categories: cotxes

The Fast and the Furious

Conduïx a tota velocitat pel mig dels carrers d'aquest trepidant joc de conducció pel carrer.
Com Jugar Conduïx amb els cursors i accelera i frena amb ells, la barra espaiadora és el turbo. Si et quedes molt arrere serà la teua fí.

Jugar a The Fast and the Furious

Racex Categories: cotxes

Racex

Joc de 2 jugadors on podràs competir amb un amic en tres circuits diferents. Guanyarà el més ràpid a completar el circuit.

Jugar a Racex

4x4 Rally Categories: cotxes

4x4 Rally

Joc de carreres de ral•li en què condueixes un 4x4 contra 4 oponents més. El teu cotxe corre menys que els dels teus contrincants, així que la teua destresa et portara a la meta primer. Derrapar bé serà la clau. Té 6 increïbles nivells. Fins a quin arribarás?

Jugar a 4x4 Rally

1 ... 9 10 11 12 13 1415 16 17