Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 113 al 120

Zombis Kart Categories: cotxes

Zombis Kart

Un virus ha infectat la població, convertint esta en zombis. Has de conduir el Kart de Mark i Spencer per arribar fins al laboratori del Doctor Nike, on esta el virus que acabarà amb els Zombis. Hauràs de matar, damunt del teu Kart, tots els Zombis que han aconseguit entrar al laboratori. Usa les tecles del cursor per a moure el car i la barra espaiadora per a brandar una barra de ferro.

Jugar a Zombis Kart

Tempesta de bombolles Categories: cotxes

Tempesta de bombolles

Conduïx un furgó enmig d'una perillosa tempestat de bombolles de sabó. No et confies, les bombolletes destrossaran la teua camioneta si xoques contra elles. Tan sols disposes de tres furgonetes per a superar les 50 perilloses bombolles. Ho aconseguiràs? Utilitza el ratolí per a moure la camioneta.

Jugar a Tempesta de bombolles

Formula Fun Categories: cotxes

Formula Fun

Joc de Formula 1 on la teua meta no serà tant arribar a la meta, com dedicar-te a destrossar els cotxes dels contrincants. Quan estigues més avançat que un altre cotxe rival, frega-lo amb les teues rodes i destrossa-lo. Rebràs 50 punts per cada cotxe que et carregues, però el teu cotxe rebrà 10 punts menys si és el teu cotxe el que xoca contra les rodes dels teus rivals. Usa les tecles del cursor.

Jugar a Formula Fun

Carmagedon Categories: cotxes

Carmagedon

Clàssic joc d'atropellar vianants. Alló nou és que conduiràs un descapotable amb quatre xiques explosives o un clàssic cotxe de policia d'Estats Units. Mou el cotxe per la calçada arrossegant el ratolí d'un costat a un altre. Tens 90 segons per a atropellar al màxim nombre de persones.

Jugar a Carmagedon

La gran persecucio Categories: cotxes

La gran persecucio

Fuig de la policia en aquest joc de persecucions de cotxes. Conduïxes un cotxe per una autopista amb la policia xafant-te els talons. Accelera mentre esquives els cotxes i els clots de la carretera. Hauràs d'anar augmentant progressivament la velocitat si vols deixar a la policia arrere. Usa les tecles del cursor.

Jugar a La gran persecucio

Cambrer de golf Categories: cotxes

Cambrer de golf

En aquest joc tu eres un repartidor de begudes per als golfistes. L'objectiu és que no es deshidraten i per a això hauras d'anar com més prompte millor a cada punt groc posan-te damunt del golfista i esperar que es bega tot l'aigua, però has de donar-te pressa abans que els punts grocs siguen rojos perquè si estan esperant molt de temps perdras. Es maneja amb les fletxes i la barrra espaiadora és el fre de mà.rn

Jugar a Cambrer de golf

Pepere Categories: cotxes

Pepere

Joc molt simple on es tracta d'intentar no eixir de la pista de gel per a poder fer el millor temps possible en un retorn al circuit. Per a començar has de donar-li a la S. Es controla amb els cursors i amb la barra espaiadora el fre de mà.

Jugar a Pepere

F1 Xina Categories: cotxes

F1 Xina

Aquest és un joc de Formula 1 però només et permet córrer en Xina, en el circuit de Shanghai. És un joc per a dos jugadors. Es maneja, el jugador principal, amb el cursor i Shift per al turbo i el jugador 2, amb w accelera, a esquerra, s frena, amb d dreta i la tecla de l'apostrof és el turbo.rn

Jugar a F1 Xina

1 ... 11 12 13 14 1516 17 18 19 ... 24