Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 81 al 88

Pedestrian Killer Categories: cotxes

Pedestrian Killer

Joc sàdic en que has d'atropellar el màximo nombre de vianants fins que s'esgote el temps. Es maneja per mitjà de les fletxes.

Jugar a Pedestrian Killer

Cotxe xines Categories: cotxes

Cotxe xines

Joc prou senzill la gran dificultat del qual és entendre que és el que posa, ja que tot està en xinés. Has d'arribar a les distintes ciutats de Xina sense xocar-te amb els cotxes i camions. Per a començar dóna-li a la barra espaiadora que hi ha dibuixada. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Cotxe xines

Aerolliscador Categories: cotxes

Aerolliscador

Conduïxes un aerolliscador en una carrera on hauras de tindre llestos els teus cinc sentits per a poder guanyar, si agafes els rellamps augmenta la teua velocitat, però només durant un temps determinat. Es maneja per mitjà dels cursors.

Jugar a Aerolliscador

Beetle Categories: cotxes

Beetle

Has de conduir un beetle a través de diferents circuits en el menor temps possible passant pels llocs on t'han fotos. Es maneja amb els cursors.rn

Jugar a Beetle

Camera secreta Categories: cotxes

Camera secreta

Eres un escapat i has de fugir de la policía, però hi ha milers de càmeres que et fan fotos, les hauras de destruir disparant-las, però si et fan més de 30 fotos estàs caçat. Es maneja amb els cursors i amb la barra espaiadora dispares.

Jugar a Camera secreta

Conills Categories: cotxes

Conills

Tornes a casa després d'un día llarg de treball i de camí et trobes una bandada de conills que hauras d'esquivar si vols arribar a casa amb el cotxe sencer. Arreplega les farmacioles per a reparar el cotxe. Es conduïx amb el ratolí.rn

Jugar a Conills

Chevy Categories: cotxes

Chevy

Eres el conductor d'un Chevy i el teu objectiu és arribar al teu destí amb el major rècord possible de punts, per això has d'intentar no xocar-te per no haver de gastar-te tants punts en la reparació. Per a començar a jugar has de donar-li a Neues Spiel. Es maneja amb el 4 per a l'esquerra i el 6 per a la dreta.rn

Jugar a Chevy

Mario Extreme Kart Categories: cotxes

Mario Extreme Kart

Joc prou divertit en què pots ser Mario o Luigi i has de fer la màxima puntuació atropellant els teus enemics, que segons qui siguen et donaràn unes coses o altres. Es maneja amb els cursors i amb A acceleres.

Jugar a Mario Extreme Kart

1 ... 7 8 9 10 1112 13 14 15 ... 24