Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 129 al 136

Wow What a Race Categories: cotxes

Wow What a Race

Emula al mateix Schumacher en aquest joc on hauràs de frenar a temps si no vols eixir-te de la pista. Es maneja amb les fletxes per a conduir-lo, dalt, dreta i esquerra i la barra espaiadora per a frenar.

Jugar a Wow What a Race

Autobahn Categories: cotxes

Autobahn

Eres un ferrari que va a més de 200 km/h per una autopista repleta de cotxes i el teu objectiu és no xocar contra cap i acumular punts. Es maneja amb les fletxes de dreta i esquerra.

Jugar a Autobahn

Race Game Categories: cotxes

Race Game

Joc on has de quedar el primer de cinc cotxes, en cinc voltes i en cinc circuits. Fàcil de controlar només utilitzant les fletxes d'esquerra i dreta per a girar.

Jugar a Race Game

Nitre Trabi Categories: cotxes

Nitre Trabi

Has d'intentar fer el circuit en el menor temps possible, intentant no eixir-te de la pista. La segona vegada que jugues aparéixerà el cotxe fantasma amb el teu anterior recorregut. Utilitza les fletxes per a moure't, dalt, dreta i esquerra, majúscula per a fre de mà i control el nitre.

Jugar a Nitre Trabi

Overstreet Categories: cotxes

Overstreet

Joc on conduïxes un cotxe per 6 circuts diferents. Tracta de completar 3 voltes en el mínim temps possible. Accelera amb la tecla A, frena amb la Z, i usa la J i la K per a girar. La barra espaiadora és el fre de mà, i amb Enter et reposiciones. H és la botzina, la T és el turbo, la L encén o apaga les llums i amb la Q canvies la qualitat del joc. Amb el Del tornes al menú.

Jugar a Overstreet

Autoescola Hollywood Categories: cotxes

Autoescola Hollywood

Has de traure't el carnet de cotxe en una autoescola de Hollywood. Acaba el recorregut que se't proposa sense eixir-te del carrer ni xocar amb altres cotxes. Vés amb compte ja que els famosos del barri conduïxen de pena. Usa les tecles del cursor per a conduir el teu cotxe. Has de completar les 3 voltes en el menor temps possible o suspendrás.

Jugar a Autoescola Hollywood

Chasemaster Categories: cotxes

Chasemaster

Joc molt molt simple. Conduïx el cotxe durant tres nivells, evitant xocar amb els camions i cotxes que et vinguen de front i intentant arreplegar la llet, la gasolina i les ferramentes. Si pases fregant els cotxes, rebràs punts extra, però si xoques, et frenaràs en sec. Usa les tecles del cursor per a conduir el cotxe.

Jugar a Chasemaster

Flash Sprint Categories: cotxes

Flash Sprint

Joc de carreres molt simple. Només té 1 circuit i 1 cotxe. Gira amb les tecles del cursor i accelera amb la tecla A. Cada vegada que faces la millor volta et dirà el temps que has fet i anirà guardant-te tots els temps en una llista. Si xoques massa vegades el teu cotxe explotarà.

Jugar a Flash Sprint

1 ... 13 14 15 16 1718 19 20 21 ... 24