Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 89 al 96

Crew Members Categories: cotxes

Crew Members

Joc en què has d'anar arreplegant a cinc membres del crew amb el teu cotxe taronja, en el menor temps possible, el problema és que és molt fàcil xocar-te. Es maneja per mitjà dels cursors i amb l'espai frenes.

Jugar a Crew Members

Audi A4 Categories: cotxes

Audi A4

Eres un conductor d'Audi A4 i has d'anar superant els circuits amb rapidesa, ja que has d'arreplegar tots els diamants preciosos abans que se t'acabe el temps o perdràs. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Audi A4

Tetris Cars Categories: cotxes

Tetris Cars

Joc de cotxes tipus tetris, on hauràs d'ajudar als cotxes a arribar al seu garatge girant les peces de la carretera per a formar un circuit per on el cotxe puga passar. Una vegada ajudes a un cotxe a arribar a l'altre costat, les peces desapareixeran i apareixeran unes noves. És un puzle de cotxes molt entretingut.

Jugar a Tetris Cars

Obliterator Categories: cotxes

Obliterator

Conduïx el teu cotxe per una carretera infestada de mafiosos que intentaren impedir que arribes fins a la mansió de Satan. Arreplega ferramentes per a arreglar els teus xocs i intenta no empitjorar l'estat de la teua carrosseria esquivant els cotxes dels teus enemics. A cada nivell la dificultat serà major. Usa les tecles del cursor per a conduir el teu cotxe.

Jugar a Obliterator

Busca diamants Categories: cotxes

Busca diamants

Ets un explorador que va pel desert a la recerca de fer una fortuna trobant els diamants del faraó Ramon. Evita els buscadors de tressors furtius que et perseguiran per a robar-te el botí i fuig de les serps de cascavell. Usa les tecles del cursor per a manejar el teu jeep i vigila no xoques amb una duna o quelcom.

Jugar a Busca diamants

Arreplega ferro Categories: cotxes

Arreplega ferro

Portes una grua que ha d'anar arreplegant tot el que és necessari per a la construcció dels camions de càrrega. Hauràs d'arreplegar bigues i tubs per a poder acabar l'obra, però sense emportar-te cap altre vehicule per equivocació dels diversos que circulen per la carretera: motos, cotxes, limusines, etc. Completa una obra per a passar de nivell. Si agafes un altre vehicle es retardara l'obra i necessitaràs arreplegar més material. Usa les tecles del cursor i la barra espaiadora.

Jugar a Arreplega ferro

Autobus boig Categories: cotxes

Autobus boig

Ets un boig conductor d'autobusos que transportes la gent sense importar-te res. Guanyes punts per portar a la gent i també per atropellar-la, has de fer el màxim de punts abans que s'esgote el temps. Es maneja amb els cursors, S és el nitre i A és la botzina.

Jugar a Autobus boig

Furgoneta Perillosa Categories: cotxes

Furgoneta Perillosa

Eres un perillós ciutadà que intentes fer que els demés patisquen accidents, has de tirar oli molt ràpid perquè si no el temps s'esgota, però vés amb compte i no et xoques perquè si no et tancaràn. Es maneja amb el ratolí i amb el botó esquerre es tira l'oli.

Jugar a Furgoneta Perillosa

1 ... 8 9 10 11 1213 14 15 16 ... 24