Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 145 al 152

4x4 Rally Categories: cotxes

4x4 Rally

Joc de carreres de ral•li en què condueixes un 4x4 contra 4 oponents més. El teu cotxe corre menys que els dels teus contrincants, així que la teua destresa et portara a la meta primer. Derrapar bé serà la clau. Té 6 increïbles nivells. Fins a quin arribarás?

Jugar a 4x4 Rally

Crazy Cars Categories: cotxes

Crazy Cars

Joc on vas al banc a cobrar un premi perquè t'ha tocat de la loteria, però has d'esquivar als cotxes que vénen en direcció contraria.
Com jugar:Agafa els diners per a acumular punts i pujar de nivell. La benzina serveix per al turbo. A partir del nivell 6 la teu preocupació no sera agafar els diners, sinó esquivar als altres vehicles.

Jugar a Crazy Cars

Knugg Rally Categories: cotxes

Knugg Rally

Les carreres es desenvolupen en tres circuits diferents, cada un d'ells amb els seus propis trets. La competició és ferotge i tú has d'aconseguir la victòria.

Jugar a Knugg Rally

Runner Categories: cotxes

Runner

Magnífic joc de cotxes en 3D en el que has de fugir d'una furgoneta i un 4x4 amb el teu cotxe groc cridaner. Arreplega ferramentes per a arreglar el teu cotxe i disfruta per aquest increïble escenari en 3D. Usa les tecles del cursor per a moure't i la barra espaiadora per a frenar.

Jugar a Runner

Camel Race Categories: cotxes

Camel Race

Aquest joc de carreres no és de carreres de cotxes sinó de camells. Aposta unes monedes pel camell guanyador i seu per disfrutar de la carrera i veure si el teu camell és el primer o segon a arribar a la meta. No hi ha cap secret en aquest joc, no hi ha manera de trucar i que el teu camell arribe abans o que el "joquei" estire el camell, però es curiós jugar un parell de vegades.

Jugar a Camel Race

Destruction Parking Categories: cotxes

Destruction Parking

Destruïx tots els cotxes que se't passen pel teu camí dins d'este pàrquing a l'estil cotxes de xoc i descansa embolicant-te a punyades amb el que passe per allí?.
Com jugar: Amb els cursors prem el control del cotxe. Hauràs de colpejar als altres cotxes amb la part davantera del teu cotxe i evitar que et colpegen a tu.

Jugar a Destruction Parking

Skid Wrx Rally Categories: cotxes

Skid Wrx Rally

Joc de ral•li en què corres per un únic circuit el teu cotxe només contra les corbes. En ell has de demostrar en quant de temps eres capaç de completar una volta i les tres de la ronda. No té nivells ni corres contra ningú, així que l'únic al•licient és la teua superació personal o competir contra un amic a veure qui fa les voltes en menys temps. El meu rècord esta en 13,21 em vas a superar?

Jugar a Skid Wrx Rally

Rich Racer Categories: cotxes

Rich Racer

Joc de carreres amb uns gràfics molt bons, on la teua preocupació no serà tant romandre dins de la pista (cosa que és fàcil) sinó evitar xocar contra els teus oponents. Hauràs de quedar quart com a mínim per a passar de nivell.

Jugar a Rich Racer

1 ... 15 16 17 18 1920 21 22 23 ... 24