Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 97 al 104

Cotxe Saltador Categories: cotxes

Cotxe Saltador

Ets un conductor d'un cotxe saltador i el teu objectiu és arribar fins a la línea de meta abans que s'esgote el temps. Es maneja amb el ratolí, per anar als costats, i botar amb la barra espaiadora.

Jugar a Cotxe Saltador

Formula 1 Categories: cotxes

Formula 1

Eres M.Shumacher i has de recórrer el major espai, en aquest difícil joc, en el menor temps possible i intentant no eixir-te ni xocar-te,cosa que és prou difícil. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Formula 1

Jordan Cars Categories: cotxes

Jordan Cars

Joc prou senzill en què has de quedar primer. És senzill però molt difícil, ja que el teu adversari és difícil d'avançar. Es maneja amb les fletxes.rn

Jugar a Jordan Cars

Camioner de porcs Categories: cotxes

Camioner de porcs

Tu eres un camioner contractat per arreplegar la major quantitat de porcs que pugues, però a més a més també pots atropellar les vaques i guanyar puntuació extra, el pitjor és que si colpejes molt el cotxe aquest es trenca. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Camioner de porcs

Flotadors Categories: cotxes

Flotadors

Joc molt divertit, en que tu eres un nen amb molt mala idea i la teua diversió és fer enfadar a l'altre nen que esta en la piscina. Si el teu geni baixa, intenta agafar els aneguets que cauen o les bambolles, això t'ajudara a posar-te més content. Es maneja amb el ratolí.

Jugar a Flotadors

Cotxe Flotant Categories: cotxes

Cotxe Flotant

Aquest és un altre joc futurista en què has de completar les voltes en el menor temps possible sense xocar contra res perquè si no et destruiràs, però hi ha objectes que t'ajuden, temps extra, hiperimpuls...Es maneja amb el ratolí i per a l'hiperimpuls és amb el botó dret del mateix situant la fletxa damunt del cotxe.

Jugar a Cotxe Flotant

GrandPrix 2100 Categories: cotxes

GrandPrix 2100

Et trobes en el 2100 en una apassionant carrera i hauràs de competir contra els altres cotxes i guanyar-los en esta carrera tan competitiva, però vés en compte i no et xocs contra ells. Es maneja amb el ratolí.

Jugar a GrandPrix 2100

El millor Categories: cotxes

El millor

En aquest joc has d'aconseguir guanyar la màquina, però has de córrer molt ja que el teu adversari va molt de pressa. Per això hauràs de demostrar ser el millor sense eixir-te de la pista. El cotxe es maneja, tot, amb el ratóli.

Jugar a El millor

1 ... 9 10 11 12 1314 15 16 17 ... 24