Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 137 al 144

Micro Racers Categories: cotxes

Micro Racers

Apassionant joc de carreres on podràs triar entre 4 cotxes distints per a córrer per 5 circuits diferents en 2 modalitats de joc, contra altres 3 cotxes. Hauràs de finalitzar primer després de 5 voltes de recorregut. El joc té una vista aèria de la pista. Usa les tecles del cursor per a moure el cotxe i accelerar. Quan tingues el nitre ple podràs encendre el turbo i augmentar per uns instants la velocitat del teu cotxe al màxim.

Jugar a Micro Racers

Autos de xoc Categories: cotxes

Autos de xoc

Si vols aprendre a conduir un cotxe pots practicar amb els cotxes de xoc de la fira del teu poble, però ara també pots practicar els xocs amb este joc online d'interlocutòries de xoc. Comença el joc amb 3 rivals, després 2 i després 1, t'atrevixes a jugar? Mou la interlocutòria de xoc amb les tecles del cursor i intenta que no et colpegen amb el morro, sinó que siga el morro del teu cotxe el que s'estampe contra els teus rivals.

Jugar a Autos de xoc

Thirlls n Quills Categories: cotxes

Thirlls n Quills

Joc de camionassos en el que portes un camió a la nit, on has d'esquivar roques, troncs i sobretot els molestos eriçons que et llançaran punxes.

Jugar a Thirlls n Quills

Carrera Rural Categories: cotxes

Carrera Rural

Joc de dos jugadors amb 3 circuits diferents per a competir, un d'ells en ple hivern i amb un paisatge tot nevat. El joc és simple, mou el teu cotxe amb els cursors i quan hages aconseguit la teua màxima velocitat, dóna-li al turbo amb la tecla shift. Ves amb compte de no eixir-te amb el teu cotxe de la carretera perquè perdràs velocitat i et costarà un valuós temps recuperar-la.

Jugar a Carrera Rural

Cursa de professionals Categories: cotxes

Cursa de professionals

Participa en estes carreres amb 3 cotxes diferents per 3 pistes diferents: una clàsica, una nocturna i una nevada.
Com jugar:Usa els cursors per a moure el cotxe. Vés amb compte amb els obstacles però no oblides arreplegar els objectes.

Jugar a Cursa de professionals

Tunning Categories: cotxes

Tunning

Berganteja a un Honda Civic, a un Ford Focus, un Volkswagen Jetta o un Mitshubishi Eclipsi.
Com jugar: Utilitza la columna de la dreta per a fer les modificacions al cotxe.

Jugar a Tunning

The Fast and the Furious Categories: cotxes

The Fast and the Furious

Conduïx a tota velocitat pel mig dels carrers d'aquest trepidant joc de conducció pel carrer.
Com Jugar Conduïx amb els cursors i accelera i frena amb ells, la barra espaiadora és el turbo. Si et quedes molt arrere serà la teua fí.

Jugar a The Fast and the Furious

Racex Categories: cotxes

Racex

Joc de 2 jugadors on podràs competir amb un amic en tres circuits diferents. Guanyarà el més ràpid a completar el circuit.

Jugar a Racex

1 ... 14 15 16 17 1819 20 21 22 ... 24