Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 105 al 112

Gran Prix Categories: cotxes

Gran Prix

Conduïxes un F1 i has d'intentar donar tres voltes en el menor temps possible i sense que el teu cotxe es destruïsca per complet. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Gran Prix

F1 Categories: cotxes

F1

És un joc realment entretingut, en el que tu eres M.Shumacher. Primer es dóna la volta de clasificació i després la carrera, intenta fer el millor possible perquè el teu temps es guarde, però això si, no t'isques o perdràs temps. Es maneja amb les fletxes.rn

Jugar a F1

Crazy Relax Categories: cotxes

Crazy Relax

Eres un conductor de bolids que ha d'aconseguir el major nombre de punts en el temps que et donen, però vés en compte, sigues rapid i utilitza els teus cinc sentits per a esquivar tots els obstacles que apareixen en la carretera. Pots triar entre tres conductors de bolids de diferents èpoques. Es mou el cotxe amb les fletxes i amb la Q es canvia la qualitat del joc.

Jugar a Crazy Relax

Taxi boig Categories: cotxes

Taxi boig

Ets el conductor del taxi més sonat de la ciutat, hauras d'aconseguir 3000 euros destruint els cotxes de la carretera, però podràs reparar-lo amb les claus angleses que hi ha en la carretera, però també has de parar atenció de no emportar-te per davant ningún poal del fem ni ningún peató. Vés en compte perquè si el teu cotxe es xoca massa perds. Es maneja amb els cursors.rn

Jugar a Taxi boig

5 Kilometres Categories: cotxes

5 Kilometres

Joc de carreres de cotxes on has d'aprofitar la força aerodinàmica del vent per avançar els altres cotxes i aconseguir arribar primer a la meta. El joc es basa en el fet que cotxes que corren apegats tenen menys resistència al vent i per això corren més, per la qual cosa hauràs de jugar amb açò per a arribar abans a la meta. Usa les tecles del cursor dalt i baix per a moure el teu cotxe.rn

Jugar a 5 Kilometres

Starsky Hutch Categories: cotxes

Starsky Hutch

Joc de persecucions de cotxes basat en la mítica sèrie de televisió Starsky & Hutch. Al joc hauràs d'escapar de la policia i del cotxe del pare de Lucie, així com replegar bombons, xiques i altres objectes per a sumar punts. Maneja el flamant cotxe roig amb el ratolí i evita els policies així com els claus. Qui preferixes ser Starsky o Hutch?

Jugar a Starsky Hutch

HeadtoHead Categories: cotxes

HeadtoHead

Joc de cotxes tipus llec en una pista feta amb peces de llec. Pots triar entre 4 cotxes diferents per a córrer amb ells en 4 circuits diferents. Pots acumular punts arreplegant peces de llec o realitzant bots gràcies a les rampes que t'aniràs trobant en els circuits i comprar pizas per a dotar altres potència i manejabilitat al teu cotxe. Aconseguix els passwords per a recuperar les teues partides.

Jugar a HeadtoHead

Camio de gelats Categories: cotxes

Camio de gelats

És estiu i tots els xiquets volen els teus deliciosos gelats. Salva al veïnat de la calor de l'estiu entregant-li un gelat a cada xiquet. Conduïx el camió usant les tecles del cursor i polsa la barra espaiadora per a detindre la furgoneta. Vigila no et quedes sense estoc. Entrega 100 cons en 2 minuts per a passar de nivell. Hi ha 3 en total.

Jugar a Camio de gelats

1 ... 10 11 12 13 1415 16 17 18 ... 24