Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 121 al 128

Splash and Dash Categories: cotxes

Splash and Dash

Joc prou guapo on has d'emular a Fernando Alonso i al seu torn pots modificar el teu Formula 1, tant bergantejar-ho com ajustant els seus reglages, amb els diners que vas guanyant al quedar entre els tres primers ,de sis cotxes, en un circuit de quatre voltes. Has d'anar amb compte de no destrossar el teu cotxe. Es maneja el cotxe amb els cursors.rn

Jugar a Splash and Dash

El cotxe fantastic Categories: cotxes

El cotxe fantastic

Eres el cotxe fantàstic i has d'atrapar al cap de la màfia que s'acaba d'escapara de la càrcel. Has de tirar-los de la carretera amb l'oli que tires però tenint atenció perquè ells també volen tirar-te a tu. Es maneja amb les fletxes, la B és el nitre i amb la barra espaiadora tires l'oli.

Jugar a El cotxe fantastic

Llevaneu Categories: cotxes

Llevaneu

A Boston a nevat i la teua tens la misió de llevar tota eixa neu intentant agafar objectes per a guanyar el major punt possible de punts. Per a passar-te el nivell has d'agafar tots els flocs de neu abans que se t'acabe el temps però vés amb compte perquè si et xoques et descompten temps. Maneja el camió llevaneu amb les fletxes.rn

Jugar a Llevaneu

Trafic Categories: cotxes

Trafic

El joc consisteix en el fet que has d'anar als punts que et diguen superant els cotxes que es posen per mig i sense que et vegen els focus de llums. A quants més punts indicats vages major puntuació obtindràs. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Trafic

Cotse Spy Hunter Categories: cotxes

Cotse Spy Hunter

Has de disparar a tots els cotxes i motos que hi ha en la carretera però tenint atenció perquè hi ha alguns que et disparen a tu. Tens tres vides. Es maneja amb el ratolí i es dispara amb el botó esquerre del mateix. Joc de cotxes tipus naus de marcianets.rn

Jugar a Cotse Spy Hunter

Fox Game Categories: cotxes

Fox Game

Consisteix a intentar no xocar-te contra els mosquits que vénen de front i així fer la major distància possible sense xocar-te contra ells.Per a començar a jugar li has de donar a Spiel Starten. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Fox Game

Karts Categories: cotxes

Karts

Aquest és un joc de karts prou entretingut i amb bons gràfics en el que hauras de quedar el primer en cinc voltes. Es maneja per mitjà de les fletxes i et permet donar-li zoom o llevar-lo. El joc està en angles i en korea.

Jugar a Karts

Travessia rodant Categories: cotxes

Travessia rodant

Joc de la popular sèrie, Els fadrins màgics, on tú eres el xiquet i hauràs de completar la carrera ,de tres voltes, en el menor temps possible arreplegant els objectes que et proporcionaràn extres, però tenint atenció amb les trampes. Hi ha cinc circuits diferents i dos modes de joc. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Travessia rodant

1 ... 12 13 14 15 1617 18 19 20 ... 24