Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 177 al 184

Pedal Metall Categories: cotxes

Pedal Metall

Joc de cotxes de de scalextric on competixes contra un altre cotxe de scalextric en 3 pistes distintes. Conduïx el cotxe amb una sola tecla, la tecla de cursor de dalt, com si fóra el teu comandament de scalextric. Vés en compte de disminuir la velocitat en les corbes per a no eixir despedit però aprofita bé les rectes per a córrer i traure-li el màxim partit a eixe tros de motor que tens.

Jugar a Pedal Metall

3D Radiocontrol Categories: cotxes

3D Radiocontrol

Joc en 3D de cotxes radiocontrol. Aconsegueix guanyar punts en el mode de pràctiques arreplegant monedes per a gastar-les després en la botiga en peces per a millorar el teu cotxe. Crea't un fabulós cotxe a la teua mesura que et permeta arrasar en totes les competicions. El millor joc online de cotxes radiocontrol que he jugat, recomanat per a usuaris exigents.

Jugar a 3D Radiocontrol

Spacerace Categories: cotxes

Spacerace

Joc de carreres de naus amb fins a 3 pistes on competir en aquests vehicles galàctics del futur.Escolleix entre tres nivells de dificultat diferents, per a mesurar totes les teues forces al volant. Condueïx per mitjà dels cursors del teclat i passa per davall dels pals per a poder continuar el recorregut sense haver de retrocedir. Demostra quant vals a bord d'aquestes preciositats.

Jugar a Spacerace

Grandprix Categories: cotxes

Grandprix

Imita Fernando Alonso com a pilot de formula 1 en este increïble joc on has de conduir al llarg de 3 voltes al voltant del circuit en el mínim temps sense tindre cap accident. Sumaras danys en la teua carrosseria cada vegada que t'isques de la pista o toques el vehicle d'algun dels teus contrincants. Instruccions: Fes ús d'el ratolí cap als costats per a girar i clicka per a donar-li a l'accelerador i desbancar rècords.

Jugar a Grandprix

Formuletoon Categories: cotxes

Formuletoon

Joc de formula 1 on podràs imitar al mateix Shumacher. Controla el vehicle en les corbes i mantín el cotxe a la màxima velocitat dins de la pista i finalitza el primer el circuit. Instruccions: Tecleja els cursors del teclat per a frenar o accelerar, i per a girar a dreta o esquerra i controlar el teu cotxe.

Jugar a Formuletoon

Formula 1 3D Categories: cotxes

Formula 1 3D

Joc de 3D de cotxes de formula 1 en 3D. En eaquest joc pots triar solcar el circuit a bord d'un flamant formula 1 o amb un cotxe normal, que tampoc esta mal. Usa els turbos per a avançar al teu contrincant i no deixes que t'avancen si vols guanyar el joc. Dispara la teua adrenalina com a pilot de carreres.

Jugar a Formula 1 3D

Extremeracing Categories: cotxes

Extremeracing

Joc de cotxes de formula1 en el que conduïxes un fabulós cotxe durant 10 voltes al circuit. Pots xocar fins a 2 vegades, una més i quedaràs fora de competició. Tens tres carrils per a evitar xocar amb altres cotxes formula 1 que competixen amb tu i que no t'ho posaran gens fàcil. Com menys xocs tingues i quan abans arribes a la meta, més puntuació aconseguiràs.

Jugar a Extremeracing

Scalextrix Grandprix Categories: cotxes

Scalextrix Grandprix

Joc de cotxes de scalextric en francés. Juga contra un altre cotxe a veure qui és el primer a completar tot el circuit que et proposem. Instruccions: Quan el semàfor estiga color verd, apreta a fons l'accelerador i mantín-lo polsat en les rectes per a fondre els pneumàtics, però deixa-ho anar en les corbes per a no eixir despedit de la pista.

Jugar a Scalextrix Grandprix

1 ... 16 17 18 19 20 21 22 2324