Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 161 al 168

Mini 3D Categories: cotxes

Mini 3D

Joc 3D de cotxes on pilotes un cotxe mini de joguet per tota una sala. L'objectiu és que aconseguisques totes les estreles de la sala com més prompte millor. Acceptes el repte? Excel•lent joc de cotxes en 3D.

Jugar a Mini 3D

Highway Hunter Categories: cotxes

Highway Hunter

Ací has d'escapar de la policia per a això quan se t'acosten dispara'ls o espenta'ls fora de la carretera.No oblides repostar benzina! Com jugar: Dispara cap a la dreta i l'esquerra amb A i S i mou-te amb els cursors.

Jugar a Highway Hunter

Cotxe assesi Categories: cotxes

Cotxe assesi

Atropella els vianants per a passar de fase. En cada fase se't demanarà un nombre més gran de vianants i tindràs menys temps i els pobrets correran més ràpid. Aprofita el nivell especial de bonus per a aconseguir augmentar la velocitat del teu vehicle. M'encanta la música d'aquest magnífic joc de passar per sobre.

Jugar a Cotxe assesi

Reporter noticiari Categories: cotxes

Reporter noticiari

Joc on portes un camió de reporters en plena ciutat. El camió esta equipat amb tot l'imprescindible per a rodar un bon reportatge en el cas que et trobes amb una exclusiva. Estigues atent del teu ràdio, ja que els teus informadors et xivaran quant vuiguen una bona notícia. De tu depén arribar a temps per a botar a la fama com a reporter televisiu en aquest joc de camions.

Jugar a Reporter noticiari

Barnyard Categories: cotxes

Barnyard

En aquest joc ets una vaca i conduïxes un antic cadillac per una granja, el teu objectiu és escapar d'ella però no sola perquè eres una vaca piadosa i també rescataràs els teus amics, els animals. Has de rescatar-los tots abans que se t'acabe el temps sinó t'agafaràn. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a Barnyard

Gorillaz Drive Categories: cotxes

Gorillaz Drive

Joc en 3D d'un cotxe de ral•li on conduïxes un guapíssim buggy, el mateix cotxe que va eixir en el videoclip del grup de música hip hop Gorillaz. Diverteix-te amb el cotxe en un territori en tres dimensions per una autopista amb bucle, trams tancats i terreny lliure. Instruccions: Usa la tecla R per a tornar-te a posar en peu quan bolques el cotxe.

Jugar a Gorillaz Drive

Sonic Boom Categories: cotxes

Sonic Boom

Tria un cotxe dels disponibles i incorpora-li totes els accessoris que vullgues. Després dona't un passeig pel carrer per a lluir la teua creació i aconseguir tots els objectius que t'encomanen. Conduïx fins a quatre cotxes distints en les huit missions que se't proposen. Joc intrèpid per a conductors atrevits.

Jugar a Sonic Boom

Joc scalextric Categories: cotxes

Joc scalextric

El millor joc de scalextric online. Crea el teu propi circuit de scalextric amb totes les pistes que t'oferix aquest gran joc de scalextric: corbes, encreuaments, rectes, ponts, canvi de sentit, etc. Després pots competir contra l'ordinador en fins a cinc tipus diferents de dificultat, o contra un amic teu, ja que pots jugar en mode dos jugadors. Disfruta construint i conduint els teus propis circuits.

Jugar a Joc scalextric

1 ... 16 17 18 19 20 2122 23 24