Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 169 al 176

Cons Categories: cotxes

Cons

Passa-t'ho bomba xafant cons en el circuit d'exàmens de l'autoescola per a venjar-te que t'hagen suspés per sèptima vegada. Guanya el que més cons es carregue, però que no et veja el director de l'autoescola, perquè si t'agarren creu-me que ja no et traus el carnet. Instruccions: Usa les tecles del cursor per a moure el cotxe per la el pàrquing. Disposes de 30 seg. per a atropellar el màxim nombre de cons possibles, els grocs et donen cinquanta punts i els de color roig només deu.

Jugar a Cons

Action Driving Categories: cotxes

Action Driving

Joc de persecucions on has de fugir amb el teu cotxe de tota la policia de la ciutat. Arreplega el botí i passa't els controls policials, esquiva les bombes dels helicòpters policials i no t'estampes amb alguna de les moltes obres que hi ha per la carretera, un animal o alguna de les roques despreses que obstaculitzen l'autopista. Conduiràs de viatge per tota Europa, Londres, París, amb el teu flamant BMW fins que tingues un accident.

Jugar a Action Driving

Streetcred Categories: cotxes

Streetcred

Joc de carreres que transcorre en plena ciutat, pel carrer, que esta plena de ciutadans que hauràs d'esquivar, així com qualsevol classe de vehicles, cotxes, autobusos i inclús poals de fem. Arreplega els objectes que necessites per a aconseguir sumar punts i usa les rampes per a botar per damunt dels obstacles. Tin en compte que el temps per a finalitzar el recorregut és limitat i dependrà d'això que aconseguisques sumar punts.

Jugar a Streetcred

Xbox Drifting Categories: cotxes

Xbox Drifting

Joc de cotxes de carreres d'un sol circuit on pots conduir diversos models de cotxes de carreres, així com personalitzar-los amb els accessoris que desitges en la botiga del garatge, fins a tres tipus de rodes diferents. Joc patrocinat per Xbox.

Jugar a Xbox Drifting

Com aparcar un cotxe Categories: cotxes

Com aparcar un cotxe

Després de jugar a este joc ja no em riuré de ma mare quan tarda tant a aparcar el seu cotxe, ja que jugant a este joc veiem com és de complicat açò d'aparcar un cotxe. Comprova-ho tú mateix! Instruccions: Les tecles del cursor seran el teu volant per a aquest cotxe. A veure en quant de temps eres capaç d'aparcar-lo i tots els colps que li dones al pobre cotxet.

Jugar a Com aparcar un cotxe

Heatwave 3D Categories: cotxes

Heatwave 3D

Joc 3D de cotxes carreres on la teua meta màxima és xocar amb els altres cotxes i destrossar-los, però tenint en compte que ells tenen el mateix objectiu amb la teua carrosseria. Allibera't de tota la teua ràbia destrossant els vehicles dels teus competidors en aquest joc que de segur t'enganxarà. A jugar!

Jugar a Heatwave 3D

Goose Head Categories: cotxes

Goose Head

Trepidant carrera de cotxes rapidíssims.Instruccions: Usa les tecles del cursor per a canviar de marxa, la tecla X per a frenar, la tecla Z per a obrir el teu paracaigudes i el més important: la tecla space per a accelerar. Obri el teu paracaigudes tan prompte com finalitze la carrera si no vols veure el teu bonic cotxe estampat al final de la mateixa. El que avisa no és traïdor...

Jugar a Goose Head

Bugger Categories: cotxes

Bugger

Conduïx el teu cotxe per dos pistes distintes contra tres contrincants que no t'ho posaran gens fàcil. Controla no et quedes sense gasolina i passa't per boxs quan veges que et vas a quedar sec en la carretera. La competició es complica cada vegada més, no descuides cap moment per a avançar als teus competidors o no acabaràs primer la carrera.

Jugar a Bugger

1 ... 16 17 18 19 20 21 2223 24