Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 57 al 64

Kracy Kar Categories: cotxes

Kracy Kar

Joc on conduïxes un cotxe a propulsió per la lluna, on no hi ha gravetat. El teu objectiu serà arribar a la meta com més prompte millor perquè el temps va en contra teu, pots utilitzar l'impuls per agafar els rellotges que estan surant per a augmentar el temps. Es maneja amb les fletxes i amb la fletxa de baix per a l'impuls.

Jugar a Kracy Kar

Insurance Hunter Categories: cotxes

Insurance Hunter

Joc en què conduïxes un cotxe taronja cridaner amb una particularitat i és que en lloc de tindre una antena té objectes ACME. El teu objectiu és intentar matar a tots els teus objectius però sense fer malbé els cotxes o et llevaràn punts. Hi ha dos modalitats fàcil i difícil. El cotxe es maneja amb les fletxes i els objectes amb l'espai.

Jugar a Insurance Hunter

Parking de Colors Categories: cotxes

Parking de Colors

Joc on deus demostrar que eres molt bo fent trencaclosques perquè l'objectiu d'aquest joc és aconseguir ordenar cada un dels cotxes en el pàrquing que li correspon segons el color del mateix. Els cotxes es manegen amb el botó esquerre del ratolí.

Jugar a Parking de Colors

Warp Forest Categories: cotxes

Warp Forest

Maneges un cotxe del futur amb uns canons incorporats per véncer tot tipus de perills. El teu objectiu és intentar agafar totes les claus i anar a la meta, per a matar els monstres has d'agafar les armes especials que cauen dels arbres quan els dispares. Es maneja amb les fletxes, amb l'A es dispara els arbres, amb la S els monstres i amb la D es posa recte el cotxe.

Jugar a Warp Forest

AcceleRacers Categories: cotxes

AcceleRacers

Joc en què hauràs de posar a prova la teua rapidesa i la teua habilitat per a fer trencaclosques perquè el teu objectiu és el de fer un recorregut per als sis cotxes que hi ha en la línia d'eixida com més prompte millor, perquè el temps corre en contra teu. Per a girar les peces només has de posar-te damunt d'elles i donar-li al botó dret del ratolí per a fer-les girar.

Jugar a AcceleRacers

Danger Wheels Categories: cotxes

Danger Wheels

Joc en què maneges un cotxe i es podria dir que és una rèplica del Bomberman però en ranxeres, el teu objectiu serà intentar matar el teu contrincant a base de bombes, també pots agafar objectes extres. El cotxe es maneja amb els cursors i les bombes es tiren amb l'espai.

Jugar a Danger Wheels

Tobby Categories: cotxes

Tobby

Ets un gos, l'afició del qual són les carreres de cotxes i avui vol córrer amb els seus amics, els gossos, però en la carrera se'ls ha colat un gos desconegut que vol guanyar la carrera. El teu objectiu serà guanyar la carrera i demostrar que eres el millor al llarg de les tres fases. S'accelera amb la Z i amb les fletxes es maneja el cotxe.

Jugar a Tobby

VXR Racing Categories: cotxes

VXR Racing

El joc per excel•lència dels cotxes, el VXR, a tot aquell que li agrade els jocs de carreres ha de jugar a aquest joc que te una jugabilidad boníssima. Pots triar entre tres cotxes esportius, tres dificultats i cinc circuits on hauràs de demostrar que eres el rei dels jocs de cotxes derrotant el teu adversari i guanyat-li en puntuació. Es maneja amb les fletxes i té la modalitat de dos jugadors.rn

Jugar a VXR Racing

1 ... 4 5 6 7 89 10 11 12 ... 24