Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 49 al 56

Angel Power Racing Categories: cotxes

Angel Power Racing

Eres una simpàtica xica que necessita arribar a la ciutat des del seu poble perquè necessita comprar roba i s'estan acabant les rebaixes i circula en contra direcció, el teu objectiu és arribar com més prompte millor sana i estàlvia intentant arreplegar totes les monedes que pugues. El cotxe es maneja amb els cursors i per botar fes ús de la barra espaiadora.

Jugar a Angel Power Racing

Replay Categories: cotxes

Replay

En aquest joc has d'intentar fer el millor temps per a entrar en el rànquing, tens tres cotxes per a triar i també quatre circuits diferents. El teu objectiu és intentar ingressar en el rànquing i anar millorant els teus propis temps. Els cotxes es manegen amb les fletxes.

Jugar a Replay

Drift Categories: cotxes

Drift

Joc en què has d'anar passant nivell a nivell demostrant que eres el més ràpid guanyant el teu adversari en carreres il•legals nocturnes. El teu objectiu serà anar passant fase a fase sense estavellar-te ni quedar segon. Es maneja amb la A esquerra, amb la S dreta, amb la F es frena i amb la G s'accelera.

Jugar a Drift

Championship Categories: cotxes

Championship

Ral•li on hauràs de competir contra altres cotxes que et posaran en dificultats el guanyar la carrera, has de quedar primer i intentar fer bon temps per a poder entrar en els millors cronos. Has de parar atenció si vas molt de pressa perquè el teu cotxe bolcarà amb facilitat. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Championship

Monster Truck Categories: cotxes

Monster Truck

En este joc conduïxes un 4x4 pel desert d'Àfrica i el teu objectiu és el d'intentar fer un bon temps quan creues la línia de meta però també has d'intentar que el teu 4x4 no es quede sense gasolina ni es trenque perquè hi ha bots prou grans entre les dunes. El 4x4 es maneja amb els cursors.

Jugar a Monster Truck

Amazing Race Categories: cotxes

Amazing Race

Joc en què conduïxes un tot terreny per una muntanya, has de parar atenció com el conduïxes perquè l'amortiguació ha de resistir els bots que hi ha entre pedra i pedra i només tens cinc vides. El teu objectiu és intentar arribar a la meta com més prompte millor per a marcar el millor crono. El tot terreny es maneja amb les fletxes.

Jugar a Amazing Race

ToyCars Categories: cotxes

ToyCars

Forma part d'aquesta divertida carrera entre cotxes radiocontrol i demostra que eres el millor amb el teu cotxe roig guanyat en els diferents circuits. Solament et serveix quedar en primer lloc al llarg de les cinc voltes si vols anar passant de fase en fase. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a ToyCars

Parking Seat Categories: cotxes

Parking Seat

Aquest joc podria ser l'antesala de l'examen de conduir, quan el professor et diu que aparques. Hauràs d'aparcar el teu cotxe Seat Eivissa en els buits on se t'indique i en el menor temps possible però també has de parar atenció no danyes el cotxe. L'Eivissa es maneja amb els cursors.

Jugar a Parking Seat

1 ... 3 4 5 6 78 9 10 11 ... 24