Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 41 al 48

Flinstones Categories: cotxes

Flinstones

Ets Pere el marit de Wilma, la dels picapiedra, per tant tens un cotxe de l'edat de pedra i conduïxes enmig de dinosaures. El teu objectiu ,en aquest joc tan graciós, és anar passant a poc a poc les missions que has de fer i t'aniran dient als llocs on has d'anar amb el teu cotxe. Es maneja amb les fletxes, amb l'espai el turbo i amb la X frenes.

Jugar a Flinstones

Park a Lot 1 Categories: cotxes

Park a Lot 1

Ets un desocupat però t'han contractat perquè aparques cotxes en un luxós restaurant. Has d'intentar que els clients estiguen a gust amb el teu servici i per això hauràs d'anar molt ràpid aparcant i tornant-los els cotxes. Els cotxes es manegen amb les fletxes, amb l'espai frenes, amb backspace et baixes dels cotxes i amb la Q canvies la qualitat del joc.

Jugar a Park a Lot 1

Jungle Patrol Categories: cotxes

Jungle Patrol

Ets en mitat d'una guerra i conduïxes un cotxe especial per a desactivar bombes de l'exercit del teu país, has de retirar totes les bombes de la carretera abans que passe un autobús escolar. Hauràs d'acostar-te el més just a la bomba per a arreplegar-la i que no t'explote. El cotxe es maneja amb les fletxes i amb l'espai s'arreplega la bomba.

Jugar a Jungle Patrol

Conductor borratxo Categories: cotxes

Conductor borratxo

Ets un conductor que no ha fet cas de les recomanacions de no beure i conduir i ara tens un greu problema i és que circules per una carretera plena de cotxes i has d'intentar esquivar-los a tots. El teu objectiu serà arribar a la meta sa i estalvi. El cotxe s'equilibra amb l'espai.

Jugar a Conductor borratxo

Banger Racing Categories: cotxes

Banger Racing

En aquest divertit joc en lloc de conduir un cotxe conduïxes una salsitxa pels circuits més extranys. Pots triar entre cinc personatges distints i tres nivells de dificultad. El teu objectiu serà quedar en primera posició perquè si nó es menjaran la teua salsitxa. La salsitxa es maneja amb les fletxes.

Jugar a Banger Racing

60 segons Categories: cotxes

60 segons

Eres un famós lladre de cotxes i cada día et donen missions diferents per a complir si vols seguir en el nombre u, per a això hauràs de robar els cotxes que et diguen però a vegades hauràs que trobar les claus. Para molta atenció a la policía i amb fer malbé el cotxe perquè sinó perdràs. El cotxe accelera només i es maneja amb les fletxes.

Jugar a 60 segons

Death Trip Categories: cotxes

Death Trip

Joc en el qual tens dos opcions de jocs, una en la qual has de fer les missions seguint els passos que et van mostrant i l'altra modalitat és la d'atropellar a totes la persones que pugues abans que se t'acabe el temps. El teu objectiu serà el d'aconseguir la màxima puntuació que pugues per entrar en el rànquing. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a Death Trip

Ice Racer Categories: cotxes

Ice Racer

És un ral•li sobre la neu on tu condueïxes un sofisticat 4x4 que haurà de demostrar que es molt ràpid als comandaments del tot terreny de neu. El teu objectiu és arribar a la meta com més prompte millor per fer una bona crono i entrar en el rànquing. El 4x4 es maneja amb les fletxes.

Jugar a Ice Racer

1 ... 2 3 4 5 67 8 9 10 ... 24