Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 17 al 24

Vs Racing Categories: cotxes

Vs Racing

Ets un pilot de cotxes. Demostra que ets el millor i que ningú pot amb tu. El teu objectiu es el de guanyar al teu contrincant mirant de fer el millor temps. Tens tres cotxes per escollir i tres circuits diferents. El cotxe es condueix amb les tecles del cursor, es a dir, les fletxetes.

Jugar a Vs Racing

Extremcar Categories: cotxes

Extremcar

En aquest joc tens que demostrar que ets molt hàbil al volant, perque consisteix en mirar d'arribar a la meta sense sortir del circuit. Aixó es més o menys fàcil, lo pitjor es que hi han molts obstacles que probaràn de ferte sortir. Mira de aconseguir el màxim possible de punts per demostrar qui ets al volant. El cotxe es condueix amb les fletxes.

Jugar a Extremcar

Horse Racing Categories: cotxes

Horse Racing

Ets un cavall i estàs a punt de començar una cursa on tens que mirar de quedar primer, perque molta gent ha apostat per tu. El teu objectiu es anar pasant fase a fase, guanyant a tots els teus adversaris si vols seguir participant, però es molt difícil. El cavall accelera amb la Z i la X i amb la barra d'espai saltes.

Jugar a Horse Racing

Dinner Danger Categories: cotxes

Dinner Danger

Ets un agent secret i estàs en la teua missió més important, aconseguir tots els ingredients per al sopar, perquè sinó els arreplegues la teua dona s'enfadarà. Tens entre tres vehicles per a triar, un cotxe, una moto i un caça. El teu objectiu és agafar tots els paquets abans que s'acabe el temps. El vehicle es maneja amb les fletxes.

Jugar a Dinner Danger

Destructor Categories: cotxes

Destructor

En aquest joc maneges un camió destructor d'Hot Wheels al llarg d'una carretera i el teu objectiu és destruir totes les coses que se't posen per davant, tens temps i un límit de puntuació amb la qual cosa hauràs de destruir les coses com més prompte millor. El camió s'accelera amb la fletxa de dalt, amb la de l'esquerra i dreta dirigixes el camió i amb l'espai botes.

Jugar a Destructor

Four Wheel Chase Categories: cotxes

Four Wheel Chase

Tens un xicotet problema i és que Mat la cangur s'ha escapat d'on estava tancada i damunt t'ha llevat la teua cartera amb $50,000, la cangur va tirant els teus diners per ací i per allà i tu has d'anar botant amb el teu 4x4 per recuperar-lo. Per accelerar utilitza la fletxa dreta, per frenar l'esquerra i per a botar la de dalt.

Jugar a Four Wheel Chase

Peugeot Categories: cotxes

Peugeot

Sent-te com Marcus Grönholm a les mans d'un Peugeot en este ral•li. El teu objectiu és intentar fer el millor temps per poder entrar entre els millors corredors de ral•lis de la història d'internet, tens dos circuits per a triar. El Peugeot es maneja amb les fletxes i el fre de mà s'utilitza polsant l'espai.

Jugar a Peugeot

Parking Perfection Categories: cotxes

Parking Perfection

Joc en què has d'aparcar un "Escarabat" en el seu lloc, però el joc és prou difícil perquè al més mínim error perds. El teu objectiu serà anar passant de nivell en nivell intentant aparcar tan ràpid com siga possible per sumar la major quantitat de punts possibles. El cotxe es maneja amb les fletxes i l'espai és el fre de mà.

Jugar a Parking Perfection

1 2 34 5 6 7 8 9 ... 24