Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 25 al 32

Kaizen Racing Categories: cotxes

Kaizen Racing

Ets un bon conductor i tens davant de tu un repte que és intentar completar les quatre voltes a un circuit com més prompte millor per a demostrar que eres el millor pilot. Cada cop que acabes una volta hauràs de passar pel pit-line per reparar el teu cotxe. El cotxe es maneja amb les fletxes i per a arreglar-lo amb el ratolí.

Jugar a Kaizen Racing

Carretera Incompleta Categories: cotxes

Carretera Incompleta

En aquest joc has de construir una carretera perquè el cotxe arribe a la meta sa i estalvi, el teu objectiu és anar passant fase a fase, com més llarg siga el recorregut més punts et donaran. Perquè les peces de la carretera donen la volta has de donar-li amb el botó esquerre del ratolí damunt d'elles.

Jugar a Carretera Incompleta

Streets Categories: cotxes

Streets

Joc guapíssim en el qual maneges una banda de criminals i has d'imposar la teua autoritat. Hauràs de destruir els cotxes de les bandes rivals i inclús els cotxes de la policia. Per a continuar passant de nivell, té deu, hauràs d'acabar viu i complir els objectius. El cotxe es maneja amb les fletxes però l'arma es maneja amb el ratolí.

Jugar a Streets

Crazy Loop Categories: cotxes

Crazy Loop

En aquest joc has d'intentar quedar en primera posició com en totes les carreres però és que el teu cotxe va una mica més lent que el dels teus contrincants per això has de prendre bé les corbes. El cotxe es maneja amb les fletxes.

Jugar a Crazy Loop

Marcianitos Categories: cotxes

Marcianitos

En aquest joc et poses en el paper d'un explorador que ha de netejar el planeta de pedres, marcians, naus espacials, etc. El teu objectiu és anar avançant nivell rere nivell aconseguint la màxima quantitat de punts possible. El cotxe es maneja de dreta a esquerra amb les fletxes, es bota amb la fletxa de dalt i es dispara amb l'espai.

Jugar a Marcianitos

Ricksaw Jam Categories: cotxes

Ricksaw  Jam

Joc en què hauràs de demostrar que eres un mestre en aparcar cotxes. El teu objectiu és anar llevant tant els cotxes com els camions perquè el teu cotxe puga eixir d'eixe pàrquing. Per apartar els vehicles has de punxar damunt d'ells i arrossegar-los.

Jugar a Ricksaw Jam

Manic Medic Categories: cotxes

Manic Medic

Ets un conductor d'ambulàncies i has d'atendre tots els pacients que pugues amb la teua ambulància. El teu objectiu és arreplegar als pacients abans que passen set minuts perquè sinó et despediran, sols pots portar a dos pacients en la teua ambulància. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Manic Medic

Il Destino Categories: cotxes

Il Destino

Eres un pretigios lladre de cotxes però has tingut un xicotet problema i t'has quedat tancat, junt amb el cotxe, en el concessionari. El teu objectiu és registrar tot el concessionari per a intentar eixir tu i el cotxe utilitzant tota la teua intel•ligència. La teua visió es maneja amb les fletxes.

Jugar a Il Destino

1 2 3 45 6 7 8 9 ... 24