Jocs de cotxes

Tenim 185 jocs de cotxes gratis en total, i et mostrem del 9 al 16

Baja Categories: cotxes

Baja

Aquest joc segur que ens recorda aquell joc on el cotxe tenia que anar agafant banderes per un laberint i un cotxe vermell tenia que mirar d'enxamparte. Com aquell, el teu objectiu es anar agafant banderoles i anar passant de nivell en nivell, sense que s'esgotin les teves vides. El cotxe es condueix amb les fletxes.

Jugar a Baja

Run Away Karts Categories: cotxes

Run Away Karts

Condueixes un cotxe sense frens, perque el teu enemic t'ha enganyat i tels ha pispat. Hauràs d'arribar a la meta sense que t'enxampi i mirar de agafar el máxim número de punts. Ves amb compte de no equivocarte de direcció. El cotxe es mou sol, amb les fletxes de dalt i a baix tu decideixes cap a on es mou.

Jugar a Run Away Karts

Dodge Categories: cotxes

Dodge

Joc que ens recordara al primer joc de cotxes que es va inventar per la consola, on l'objectiu era de aconseguir totes les banderes abans que un altre cotxe t'enxampi. En aquesta versió es una mica més complicat de conduir el cotxe. El cotxe funciona amb les fletxes, pero no dona la volta, sempre va endavant.

Jugar a Dodge

Stuart´s Crazy Driver Categories: cotxes

Stuart´s Crazy Driver

En aquest joc ets un ratolí, Stuart Little, i tens que conduir el teu cotxe en una cursa que hauràs de guanyar. El joc té 3 nivells diferents. Durant la cursa tens que mirar de no destrossar el cotxe i recollir els objectes d'ajuda. Es condueix amb les fletxes.

Jugar a Stuart´s Crazy Driver

Fuel Transport Categories: cotxes

Fuel Transport

Ets un camioner que esta a una missió molt arriscada: pasar petroli per un país enemic. El teu objectiu es que el petroli arribí bé al seu destí, i per aconseguirho hauràs de superar helicopters, tancs i cotxes enemics que intentaran aturarte. El camió es condueix amb les fletxes, amb l'espai dispares als altres vehicles de terra i amb el ratolí disparas a l'aire.

Jugar a Fuel Transport

Jump Car Categories: cotxes

Jump Car

Joc molt divertit on l'únic que has de fer es conduir un cotxe descapotable, però has de fer-ho amb estil. Tens que anar corrents al cotxe, saltar, i si pots fer alguna filigrana a l'aire, més puntuació obtindràs. Per correr apreta la H i la J, per saltar la barra d'espai i per fer giravoltes especials proba amb els números del 1 al 5.

Jugar a Jump Car

Never Karts Categories: cotxes

Never Karts

Condueixes un kart per una carretera i tens que arribar al teu objectiu. Al larg del camí tens que recollir tots els punts que poguis pero amb compte de no morir en un accident, perque també hi han obstacles. El kart el condueixes amb les fletxes del teclat.

Jugar a Never Karts

Star Race Categories: cotxes

Star Race

Joc de curses de l'espai, en el futur, on podràs escollir entre 3 cotxes diferents i 4 circuits que estan a diferents planetes. El teu objectiu es arribar a la meta en primer lloc, superant els altres cotxes. Hauràs de ser molt ràpid per a que no s'acabi el temps. Accelera amb la fletxa de dalt i amb l'esquerra i la dreta gires. Amb la fletxa d'avall frenes.

Jugar a Star Race

1 23 4 5 6 7 8 9 ... 24