Jocs de motos

Tenim 36 jocs de motos gratis en total, i et mostrem del 9 al 16

Bikemania on Ice Categories: motos

Bikemania on Ice

Ets en mitat d'un campionat de cabrioles de motos en un dels pols i tu eres el següent concursant, demostra que eres el millor al llarg de les distintes fases del campionat. El teu objectiu serà aconseguir la màxima puntuació sense caure de la moto. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Bikemania on Ice

Bike Stunts Categories: motos

Bike Stunts

Tens una moto de bots acrobàtics i et trobes en meitat d'un important campionat. El teu objectiu és fer infinitat de cabrioles, al llarg dels tres minuts que tens, perquè el públic siga content i que et donen bona puntuació. La moto es maneja amb les fletxes, els trucs es fan amb la A, S, D i per botar amb l'espai.

Jugar a Bike Stunts

Get a Grip Categories: motos

Get a Grip

Aquest és un joc de fer cabrioles sobre una moto per aconseguir la màxima distància sobre la roda davantera de la teua moto, com més distància i menys faltes obtingues major serà la teua puntuació. Per accelerar la moto pren la fletxa esquerra i per frenar fes ús de la fletxa de baix.

Jugar a Get a Grip

Dirt Bike Categories: motos

Dirt Bike

Aquest joc de segur apassionarà els que els agrade veure o practicar el trial. El teu objectiu és anar passant nivell a nivell superant tots els obstacles, no hi ha temps amb la qual cosa podràs prendre't el temps que vullgues. La moto i el pilot es maneja amb les fletxes.

Jugar a Dirt Bike

Disel and Death Categories: motos

Disel and Death

Ets un pilot de motos desconegut i vols que el teu nom comence a sonar en el món de carreres il•legals de motos i per aconseguir-ho hauràs d'anar passant les fases. El teu objectiu és arribar a la meta en primer lloc o destruir el teu adversari amb els objectes que vas arreplegant. La moto es maneja amb les fletxes i amb l'espai es tira l'objecte.

Jugar a Disel and Death

Gilera Categories: motos

Gilera

Portes una scooter de la marca Gilera i has d'anar completant les missions que apareixeran en el teu mobil si vols continuar passant nivells. Tens entre tres motos diferents per triar i entre dos cascos diferents. El teu objectiu és el d'arribar a la meta abans que se t'acabe el temps parant atenció de no perdre temps xocant-te contra els obstacles. Es maneja amb les fletxes.

Jugar a Gilera

123 Go Categories: motos

123 Go

Joc en què maneges una superbike la qual arriba a velocitats altíssimes, hauràs de fer avançaments impossibles si vols seguir en la carrera perquè hauràs de passar pels checkpoints abans que se t'acabe el temps. La moto es maneja amb els cursors.

Jugar a 123 Go

Motorbike2 Categories: motos

Motorbike2

Segona part del joc Motorbike però aquesta vegada en compte de fer la carrera sobre el desert la fas sobre la superfície lunar amb una moto del futur i has de parar atenció al dany que pateix la moto. El teu objectiu és intentar fer el millor temps i intentar entrar en el Top 100. La moto es maneja amb les fletxes.

Jugar a Motorbike2

1 23 4 5