Jocs de motos

Tenim 36 jocs de motos gratis en total, i et mostrem del 17 al 24

Motorbike Categories: motos

Motorbike

Si alguna vegada has volgut emular a Isidre Esteve ara tens l'oportunitat de fer-ho, hauràs d'intentar arribar a la meta com més prompte millor intentant no gastar les cinc vides que et donen al principi, cosa que és prou difícil per les dunes que hi ha. La moto es maneja amb les fletxes i per a interrompre el joc amb la P.

Jugar a Motorbike

Choose One Game Categories: motos

Choose One Game

Tres jocs de motor en u, segons la sort que tingues pot ser que el teu joc siga un de destruir ninots de neu, conduir per una ciutat o intentar arribar el més lluny botant una rampa, a tots els jocs es pot participar amb quad o moto, seràs capaç de jugar a tots?. Per a començar li has de donar a Spiel Starten. Es manejen tots els jocs amb el ratolí.rn

Jugar a Choose One Game

Salts Categories: motos

Salts

Joc en què has d'intentar aconseguir la màxima distància creuant el caputxíno de Roig a bord d'una moto típica de bots americans. Al botar has de calcular tot ja que és molt probable que sigues abduit per marcains. Es maneja només amb la fletxa de l'esquerra que servix per a accelerar i per a triar l'angle d'inclinació.rn

Jugar a Salts

Superbike Categories: motos

Superbike

En aquest joc conduïxes una mini superbike i l'objectiu és fer el millor temps sense caure perquè és prou fàcil. El joc té uns gràfics molt bons. Es conduïx amb les fletxes i amb l'espai mires cap arrere.

Jugar a Superbike

Bike Racer Categories: motos

Bike Racer

Estas muntat en una moto futurista mirant d'escapar de la policía. Haurás d'arribar al teu destí amb els màxims punts possibles i sense que se t'esgoten les vides. Es maneja amb les fletxes i amb l'espai bota.

Jugar a Bike Racer

Motorama Categories: motos

Motorama

Versió flaix del joc de motos Motorama. En el joc conduïxes una moto de cross per un paisatge muntanyós. Usa les tecles del cursor de dreta a esquerra per a inclinar la teua moto, la tecla de dalt per a accelerar i la tecla de control per a donar potència a la teua moto per a pujar les costes. Només té un nivell, si t'agraden els jocs de motos no esta mal.

Jugar a Motorama

Stelios Categories: motos

Stelios

Joc de motos on has de botar un llac dalt d'una moto de trial. Arrossega la fletxa cap arrere amb el ratolí per agafar impuls suficient per a fer arribar la teua moto fins a l'altre costat. No et passes agafant força o et desequilibraràs i cauràs, ni et quedes curt. Tens vides infinites i 7 nivells de dificultat.rn

Jugar a Stelios

Campionat Motocross Categories: motos

Campionat Motocross

Joc de motocross on participes en un campionat de motocross amb la teua moto de cross. Posa't el mono, ajusta el teu casc, perquè els bots i les acrobàcies no falten en aquest joc. Polsa la barra espaiadora abans d'una rampa per a agafar impuls i usa les tecles D, F, G i H per a realitzar acrobàcies en l'aire amb la teua moto. Vigila no entropesses amb els obstacles, ja que et restarien temps.

Jugar a Campionat Motocross

1 2 34 5