Jocs de motos

Tenim 36 jocs de motos gratis en total, i et mostrem del 25 al 32

Motos Limit Categories: motos

Motos Limit

Joc amb malísims gràficos on has d'atropellar al major nombre de persones per a guanyar. Es maneja amb els cursors.

Jugar a Motos Limit

Moto Cohet Categories: motos

Moto Cohet

Joc de motos en què el teu objectiu és anar guanyant carreres i aconseguint cada vegada més diners per així a poc a poc anar guanyant millores per a la teua moto. Pots triar entre sis personatges. Es maneja amb les fletxes, amb l'espai frenes, amb X és l'extra i amb la Z tires l'arma.

Jugar a Moto Cohet

Ovelleta motera Categories: motos

Ovelleta motera

Si quan dorms comptes ovelles botant una tanca, a partir d'ara les ovelles botaran les tanques amb moto. En aquest joc eres una ovella motera que va donant bots per evitar obstacles i per a aconseguir més punts. Controla la moto de l'ovelleta amb el teu ratolí, arrossega el ratolí per a accelerar i clicka el ratolí perquè fer bots amb la moto.

Jugar a Ovelleta motera

Evasio Quad Categories: motos

Evasio Quad

Joc de quads, on conduïxes un quad des de la muntanya fins al teu garatge, creuant per tota la ciutat, on et trobares accidents, carrers tallats i fins a un volcà en erupció que faran que el teu principal objectiu siga arribar a casa sa i estalvi.

Jugar a Evasio Quad

Wheelers Categories: motos

Wheelers

Joc de motos de carrera en què hauràs de vigilar no sols això de no eixir-te en les corbes, sinó també de repostar benzina en boxes, ja que en cas contrari, et quedaras tirat enmig de la carrera i la carretera.

Jugar a Wheelers

Knievels Wilde Ride Categories: motos

Knievels Wilde Ride

Joc de motos en 3D, molt realista. Consistix a botar amb la teua moto un muntó de barrils utilitzant una rampa i aterrant en una altra rampa. Recorda frenar després d'aterrar del bot perquè sinó et menjaràs la palla i acabarás a l'hospital. Practica en el mode aprenent abans de donar el bot professional.

Jugar a Knievels Wilde Ride

4 Wheel Fury Categories: motos

4 Wheel Fury

Joc de Quads en 3D en el que portes un quad per la muntanya. Excel•lents gràfics. Arreplega gasolina i ferramentes i arriba a temps a la meta i et donaran temps extra per a intentar una volta més. Excel•lent joc de quads!

Jugar a 4 Wheel Fury

Moon rider Categories: motos

Moon rider

Aplega amb una súper moto en mig de la nit a la llum de la lluna, però vigila amb les corbes, que te la pegaràs. Com jugar: Puja't a aquesta súper moto i dóna 3 voltes a la pista en el menor temps possible, per accelerar polsa el cursor superior i per a frenar el cursor inferior, mou-te a dreta i esquerra amb els cursors.

Jugar a Moon rider

1 2 3 45