Jocs de mario bros

Tenim 14 jocs de mario bros gratis en total, i et mostrem del 9 al 14

Mini Mario Bros Categories: mario bros

Mini Mario Bros

Minijoc d'en Mario, on tens que recollir totes les monedes de la pantalla per passar al següent nivell. Hi han tres nivells. Un cop tinguis totes les monedes, et surtirà una porta al següenit nivell. A partir del segon nivell hi han enemics que tens que mira de no tocar si no vols morir. Fes servir els cursors i la tecla d'espai.

Jugar a Mini Mario Bros

Donkey Kong Mario Categories: mario bros

Donkey Kong Mario

Joc clàssic de Donkey Kong, on Mario té que pujar tots els nivells fins arribar a dalt de tot i salvar la princessa de les mans de Donkey Kong, el goril.la. Mou el Mario i puja les escales amb les tecles del cursor. Fes servir la barra d'espai per saltar per sobre els bidons que et tira Donkey Kong i mira d'arribar a dalt de tot.

Jugar a Donkey Kong Mario

Super Mario Rampage Categories: mario bros

Super Mario Rampage

Joc gore de Mario on en comptes de saltar per damunt d'un enemic per matarlo, tens una escopeta per disparar als bolets, les tortugues i tot bitxo que et trobis endavant. Instruccions: El Mario es mou sol, tú només t'encarregues de l'escopeta: Moula a dalt i a baix i dispara. Mata bitxos fincs q et cansis de sang esquitxada.

Jugar a Super Mario Rampage

Cutre Mario 2 Categories: mario bros

Cutre Mario 2

Joc molt cutre de Mario, d'un sol nivell. En aquest joc de Mario Bros no pots eliminar els teus enemics saltant a sobre d'ells: si ho fas moriràs. Has d'esquivarlos per poder arribar a la fi del joc (on NO hi ha cap princesa). En comptes de monedes d'or, hauràs de recollir capses de cartró. És cutre o no? Els grafics son dolentissims també.

Jugar a Cutre Mario 2

Super Mushroom Mario Categories: mario bros

Super Mushroom Mario

Joc de Mario Bros on has de recollir tots els bolets que se't demanin a cada fase. Tingues en compte que no pots tornar enrera. Vigila no caure als pous. Salta sota un signe d'interrogació per a obrir una casella i mirar si hi ha un bolet a dins. Fes servir les tecles del cursor per moure Mario i la barra d'espai per saltar.

Jugar a Super Mushroom Mario

Mario Bros Time Atack Remix Categories: mario bros

Mario Bros Time Atack Remix

Joc de Mario Bros on tens que passar de pantalla lo més ràpid possible. Hi han 40 nivells de joc, amb molts obstacles que hauràs de superar a tota velocitat. No oblidis recollir les monedes d'or per regalar-li a la princessa un cop l'hagis rescatada. Al final t'hauras d'enfrontar amb el dolent del joc: Wario.

Jugar a Mario Bros Time Atack Remix

1 2